Ota yhteyttä

Esittelyssä Kuulun Helsingin tiimi

6 joulukuuta 2018

Tässä postauksessa esitellään Kuulun Helsingin timanttinen tiimi. Mitä kaikkea vuosi Helsingissä onkaan tuonut tullessaan? Tutustu Stadin kuululaisiin!

Terkkuja taas Stadista! Keväällä kirjoittelin kuulumisia ja kerroin, kuinka ensimmäinen vuosi Helsingissä on lähtenyt käyntiin. Paljon on sen jälkeen tapahtunut. Viisikosta on tullut kuusikko ja toimisto on muuttanut merellisestä Ruoholahdesta Punavuoren sydämeen Uudenmaankadulle.

Annetaan kuitenkin vuoden 2018 tulla päätökseen ja kerrataan sitten tarkemmin, mitä kaikkea vuosi Helsingissä on tuonut mukanaan ja keskitytään tässä postauksessa Helsingin timanttiseen tiimiin. Vuorossa siis Stadin kuululaisten esittely, olkaa hyvät!

Helsingin kuuden hengen tehotiimi edustamassa Kuulun pikkujouluissa 2018.
Vasemmalta oikealle: Satu, Kim, Laura, Karoliina, Ville, Marika.

Ville Pohjonen, luova johtaja

Lähes kymmenen vuotta yrittäjänä ja kuvaajana on vienyt Villen kuvaamaan mieleenpainuvia sisältöjä ympäri maailmaa. Ville on aina rakastanut tarinoita ja seikkailuja ja hänen ehdoton supervoimansa on visuaalinen tarinankerronta. Video-Ville on Kuulun loputon luovuuden lähde, eikä olemassa ole sellaista pulmaa, johon mies ei keksisi ratkaisua. Villen käytännön läheisissä koulutuksissa on aina menoa ja meininkiä, kun mies opastaa videokuvauksen ja luovan ideoinnin saloihin.

Kim Kauppinen, videosisällöntuottaja

Kimin sydäntä lähellä ovat eeppiset musiikkivideot ja elokuvatyyliset videotuotannot. Kimin läsnäolo saa kuvattavat rentoutumaan, sillä kuvatessaan mies on kutsumuksensa äärellä ja keskittyy aina 110 % lasissa itse tekemiseen. Kimin motto kuuluukin ”tee yhtä juttua hyvin ja ole siinä paras”. Miehen kädenjälki näkyy timanttisena laatuna niin videoissa kuin valokuvissa ja Kimin portfoliosta löytyy satojatuhansia näyttökertoja saaneita musiikki- ja mainosvideoita. Kimin visioon voi aina luottaa!

Satu Tujunen, kehitysjohtaja

Pitkän uran teatterimaailmassa tuotanto- ja hallintotehtävissä luonut Satu toimii Kuulun kehitysjohtajana. Satu on tehopakkaus, jonka takataskusta löytyy lukuisten menestyksekkäiden viestintä- ja markkinointistrategioiden läpivientejä. Sosiaalinen ja puhelias, mutta tarvittaessa topakka Satu on parhaimmillaan saadessaan keksiä ja kehittää uusia ideoita ja toimivia käytäntöjä. Olipa sitten kyse sisäisestä viestinnästä tai elämää helpottavista Excel-taulukoista, Satu on nainen paikallaan!

Karoliina Pirhonen, markkinoinnin suunnittelija

Langat käsissään pitävä Karo on lahjakas tuottamaan monipuolista ja kekseliästä sisältöä digimarkkinoinnin tarpeisiin. Tavoitteellisuus ja tehokkuus ovat tämän naisen ehdoton valtti. Visuaalisuus kaikissa muodoissaan on lähellä Karon sydäntä ja Karo kouluttaakin asiakkaille parhaiden somekuvien reseptiikan sekä opastaa tavoitteellisen Instagram- ja Facebook-markkinoinnin saloihin. Itsensä kehittäminen on Karolle tärkeää ja parasta aikaa työn alla onkin kriisiviestinnän opinnot.

Marika Luukkanen, markkinoinnin suunnittelija

Marikan rautainen osaaminen markkinointiviestinnän toteuttajana ja ohjaajana näkyy naisen käden jäljessä. Sisältöjen velho ja kampanjoiden visionääri Marika rientää asiakkaille avuksi aina kun on tarvetta timanttiselle tekstille ja elämää suuremmille kampanjoille. Lopputuloksena on pelkkää priimaa, kun nainen ottaa kynän käteen ja alkaa kirjoittamaan. Marika jakaa mielellään oppejaan eteenpäin kouluttamalla muun muassa kirjoittamista eri digimedioihin. Brändäys ja Marika kulkevat käsikädessä ja naisen suusta usein kuullaankin, kuinka tämän päivän yritystoiminnassa yrityksen brändi on sen arvokkain voimavara.

Laura Ylitalo, markkinoinnin suunnittelija

Missä analytiikka, siellä Laura! Asiat, jotka sisältävät numeroita, ovat ehdottomasti Lauran heiniä. Laura tekee asiakkaille markkinoinnin ja viestinnän konsultointia, monikanavaista suunnittelua ja toteutusta. Lauran motivaatio on aina huipussaan ja naisen läsnäolo saa vakuuttumaan, että homma todellakin toimii! Naisen koulutusrepertuaarin kuuluvat muun muassa sisältömarkkinointi ja -mainonta, henkilöbrändäys sekä moderni työntekijälähettelijyys. Jos Laura ei jotain osaa, hän opettelee sen huomiseen mennessä.

Aika timanttinen joukko, vai mitä? Mikäli siis etsit apua esimerkiksi yrityksesi markkinointistrategian luomiseen, digimarkkinoinnin toimenpiteisiin, videotuotantoon tai koulutustarpeisiin, tiedät kenen puoleen kääntyä. Stadin dynaaminen tiimi on valmis laittamaan asiat rullaamaan!

Ota yhteyttä