Ota yhteyttä

Canvan ilmainen ja maksullinen versio – näin ne eroavat toisistaan

12 tammikuuta 2020

Canva on helppokäyttöinen työkalu, jolla kuvien muokkaus onnistuu hetkessä. Lue blogista, miksi Canvan ilmaisversio kannattaa päivittää maksulliseen.

Canva on hyvin helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla kuvien muokkaus onnistuu hetkessä. Ilmainen työkalu tarjoaa monipuolisen kattauksen kuvia, fontteja ja graafisia elementtejä, joita hyödyntämällä pystyt luomaan juuri oikeanlaista sisältöä haluamiisi kanaviin. Jos et ole vielä kovin aktiivinen Canvan käyttäjä, lue kirjoituksemme Canva – paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma . Mutta mitä hyödyllisiä ominaisuuksia saat käyttöösi päivittämällä Canva-tilisi maksulliseen versioon?

Ilmaisen kuvankäsittelyohjelman käyttöominaisuudet

Canvan ilmaisversio on hyvin kattava. Jos käytät tiliä yksin, saatat hyvinkin pärjätä ilmaisilla ominaisuuksilla loistavasti. Ilmaisversiossa käytössäsi on:

  • Kaksi kansiota, joihin voit lajitella kuvasi
  • 1 GB muistia kuville
  • Pääsy yli 8 000 valmiseen suunnittelumalliin
  • Mahdollisuus ladata omia kuvia palveluun
  • Mahdollisuus käyttää miljoonia Canvan tarjoamia kuvia (1 dollari/kuva)

Maksullisen Canva Pro:n ominaisuudet

  • iso tallennustila
  • omat visuaaliset elementit: fontit ja värit
  • yrityksen omat mallipohjat käytössä
  • kuvien koon nopea muuttaminen
  • giffien teko onnistuu

Jos kuvien parissa työskentelee kokonainen tiimi, tulevat maksullisen Canva-tilin ominaisuudet tarpeeseen. Kansioita voi luoda rajattomasti, jolloin esimerkiksi eri projekteihin liittyvät kuvat voi tallentaa omiin kansioihinsa. Päivittäessäsi maksulliseen versioon tallennustila kasvaa 1 gigatavusta 100 gigatavuun , jolloin kuvat voi säilyttää Canvassa helposti koko tiimin saatavilla .

Maksullisessa versiossa pääset ottamaan myös tiimiominaisuudet käyttöösi: voit ladata Canvaan yrityksesi fontit ja määrittää tiliisi yrityksen omat värit. Pääset lisäksi luomaan omia, yrityksen näköisiä suunnittelumalleja, jolloin koko tiimillä on pääsy yhdennäköisiin materiaaleihin. Näiden ominaisuuksien ansiosta tekemisesi nopeutuu ja helpottuu, kun sopivia fontteja ja värejä ei tarvitse kerta toisensa jälkeen etsiä esimerkiksi yrityksen omasta graafisesta ohjeistosta. Yhdenmukaisilla materiaaleilla viestit myös organisaation osaamisesta ja ammattimaisuudesta.

Yksi hyödyllisimmistä ja aikaa säästävimmistä ominaisuuksista on kuvien koon muuttaminen. Canvan ilmaisversiossa kuvakoon muuttamiseksi sinun on luotava uusi suunnittelumalli haluamillasi mitoilla. Maksullisessa versiossa voit kuitenkin nopeasti tehdä suunnittelumallistasi erikokoisen kopion tai muuttaa sen kokoa suoraan.

Näyttökuva-2023-5-16-kello-13.56.34

Kun käytössäsi on Canvan maksullinen versio, voit ladata suunnittelumallisi muodossa, jossa tausta on läpinäkyvä. Suuressa suosiossa olevien GIF-animaatioiden tekeminen ja lataaminen omalle laitteelle onnistuu, kun käytössäsi on Canvan maksullinen versio.

Mikäli olet havainnut Canvan maksullisen version tarpeelliseksi työkaluksi tiimissäsi, voit harkita palvelun tilaamista koko vuodeksi. Silloin palvelun kuukausihinta on kokonaisuudessaan edullisempi, kuin vastaava hinta kuukausittaisena tilaajana. Voit katsoa ajantasaisen hinnoittelun täältä . Huomaathan, että voit kokeilla maksullista Canvaa veloituksetta 30 päivän ajan!

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!

Ota yhteyttä