Ota yhteyttä

Instagram-yksityisviestit – näin lähetät yksityisviestejä Instagramissa

8 huhtikuuta 2015

Instagramissa voit kuvien ja videon kommentoinnin lisäksi lähettää yksityisviestejä. Viestit näkevät vain lähettäjä ja vastaanottaja. Voit myös luoda ryhmän, jonka kaikki jäsenet näkevät viestin. Tässä tässä blogauksessa esittelemme, miten yksityisviestien lähettäminen Instagramissa toimii.

Jonna Muurinen

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja.

Instagramin viestipalvelussa joukko ihmisiä voi viestitellä keskenään ja lähetellä Instagramista löydettyjä kuvia tai oman kamerarullan sisältämiä kuvia sekä tekstiä toisillensa.

Luo ryhmä

Voit luoda Instagramin yksityisviestejä lähettäessä ryhmän, jonka voit nimetä haluamallasi tavalla. Tämä helpottaa viestittelyä etenkin niiden kanssa, joiden kanssa useimmiten viestität. Chat-ominaisuuksiin on nyt lisätty myöskin quick kamera, jotta viesteihin voidaan vastata pikaisesti selfiellä tai emojilla, jos sanat eivät tunnetiloja riitä kuvaamaan. Peukun sijaan Instagramin chatin pikapainike onkin sydän <3

Kuvien alla on sydänpainikkeen ja kommenttipainikkeen vieressä nuoli. Nuolta painamalla sinulle avautuu ihmisten ja/tai ryhmien profiilikuvia. Erittäin kätevää on, että voit lähettää myös tietystä paikasta otettuja kuvia eteenpäin. Tätä ominaisuutta on helppo käyttää esimerkiksi matkailussa ja ravintoloita suositellessa ja etsiessä. Se sopii myös erikoisliikkeille hyvin. Samoin voidaan etsiä tietyllä hashtagilla laitettuja kuvia ja lähettää niitäkin.

Viestit löytyvät ihan etusivulta postilaatikosta. Ryhmiä voi muokata samassa paikassa.

Koulutamme Instagramia livenä tai webinaarina missä vain, joten tutustu Instagram-koulutuksiimme ja pyydä tarjous!

Instagram-koulutus