Ota yhteyttä

LinkedIn ja videoiden geofiltterit – tehokasta videomarkkinointia

3 lokakuuta 2017

LinkedIn lisää hiljalleen geofiltterit videotyökaluunsa, lähinnä tapahtumissa käytettäviksi. Hyvä lisä tapahtumamarkkinoijille ja työntekijälähettiläille.

Jonna Muurinen

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja.

Päivitetty 16.5.2020 jutussa kerrotaan uudistuksesta, joka ei vieläkään ole täysin tullut julki Suomessa. Lue sen sijaan jutun alusta mitä meille JO tarjoillaan:

Lisää LinkedIn-videoihisi tarroja tai tekstiä

Kun teet videon LinkedInin sovelluksen videotyökalulla, saat myös mahdollisuuden lisätä videoihisi joko tarroja tai tekstiä. Tarrat eivät ehkä ihan täysin sovi LinkedInin käyttökulttuuriin, mutta teksti auttaa paljonkin. Videoiden tekstitys yleisesti vaatii jonkin verran viitseliäisyyttä, joten jollei ole ehtinyt tehdä sitä, voi tekstiä lisätä vaikka tässä kohtaa vielä vähän.

 

Linkedin videotarrat Linkedin videotekstit

Geofiltterit

Lokakuussa 2017 uutisoitiin, että LinkedIn aikoo lisätä Snapchatista tutut geofiltterit mobiilikäyttäjillensä mahdollisiksi. Toukokuussa 2020 tämä ei kuitenkaan vieläkään ole mahdollista Suomessa.

Näkyvyyttä tapahtumille ja työntekijälähettiläille

LinkedInin videotuotteiden tuotepäällikkö, Peter Roybal, kertoi, että LinkedInissä videosisältöä jaetaan 20 kertaa enemmän kuin muuta sisältöä . Tätä emme tosin ole vielä itse huomanneet yrityksen tai henkilöiden postauksissa. Omien kokemustemme perusteella videosisällöt leviävät ihan normaalilla tavalla, jollei sisältö ole mitään erityisen erikoista. LinkedInin mobiilivideotyökalu on kuulema ollut erityisen suosittu erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Jollet ole vielä löytänyt LinkedInin videotyökaluja, aukaise sovellus puhelimellasi ja klikkaa ympyröidyistä kohdista. Näin saat nauhoitustyökalun auki ja pääset tositoimiin!

Jos LinkedInin mahdollisuudet kiinnostavat enemmänkin, tutustu koulutustarjontaamme!

Lue lisää LinkedIn-koulutuksistamme!