Ota yhteyttä

Mitä tekee kuulunautti?

16 huhtikuuta 2018

Kuulunautti on kokopäiväisesti asiakkaan luona työskentelevä kuululainen, jonka osaamista voi olla esimerkiksi copywriting, hakukoneoptimointi tai mainonta.

Tiesitkö, että kuululaisia työskentelee myös muualla kuin Kuulun Oulun ja Helsingin toimistolla. Tämä on kurkistus kuulunauttien eli asiakkaan tiloissa työskentelevien kuululaisten työhön.

Keitä kuulunautit ovat?

Kuulunautti on kuululainen superammattilainen, joka työskentelee kokopäiväisesti asiakkaan luona. Jokaisella kuulunautilla on oma vahva erikoisosaamisensa, joka nyt palvelee sataprosenttisesti asiakkaan projekteja ja tavoitteita. Kuulunautti voi viipyä asiakkaallaan eripituisia jaksoja asiakkaan tarpeen mukaan. Pitkässä asiakassuhteessa korostuvat luottamus ja tavoitteellisuus.

Mitä kuulunautit tekevät?

Mitä erikoisosaamista kuulunauteilla on ja mitä he käytännössä asiakkaalleen tekevät? Tällä hetkellä kuulunauttien työssä painottuu erityisesti tekstien muotoilu digitaalisiin ympäristöihin eli UX writing sekä copywriting.

Vahvaan kieliosaamiseen yhdistyy lisäksi hakukoneoptimointi, kasvuhakkerointi sekä digimarkkinoinnin ja analytiikan osaaminen. Voit siis kuvitella ostavasi copywriterin, mutta saatkin paljon enemmän. Kuulunauttien ehdoton vahvuus on monipuolisuus.

Kuulunauttina voisi toimia myös esimerkiksi kuululainen videokuvaaja tai graafikko – kaikki lähtee siitä, mitä asiakasyritys tarvitsee ja millaisia tavoitteita heillä on.

Millaista on olla kuulunautti?

Kokemuksesta voin sanoa, että kuulunauttina olo on mielenkiintoista ja monipuolista. Se on mahdollisuus päästä työskentelemään erittäin tiiviisti, laajasti ja pitkäjänteisesti asiakkaan tiimin kanssa. Se on myös mahdollisuus laittaa osaamisensa ja persoonansa peliin ja nähdä, miten oma tekeminen saa tuloksia aikaan. Kuulunauttius on osaamisen jakamista ja itsensä kehittämistä.

Vaikka emme päivittäin istukaan muiden kuululaisten kanssa vieretysten, kokoontuu koko Kuulun joukko säännöllisesti kotitoimistolle tai työporukan yhteisille reissuille. Keskustelu käy luonnollisesti vilkkaana myös someryhmissä. Kuulunauttitiimillä on lisäksi omat viikoittaiset juttunsa, kuten maanantain starttaavat kävelypalaverit sekä osaamista kehittävät koutsaushetket.

Kuulunauttiudesta tekeekin erityistä juuri yhteys emoalukseen eli Kuulun muuhun supertiimiin. Halu tehdä ensiluokkaista  jälkeä uudella kuulumaisella tavalla yhdistää välimatkasta huolimatta.

Onko teidänkin yrityksessä kuulunautin kokoinen aukko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää siitä, mitä kaikkea voimme tarjota!

Lue lisää Kuulunautti-palvelusta