Ota yhteyttä

Terveiset Kuulun Helsingin toimistolta

10 toukokuuta 2018

Kuulu on toiminut alusta asti Oulusta käsin koko Suomessa, mutta koska puolet asiakkaista sijaitsee Helsingissä, perustimme toisen toimistomme Helsinkiin tammikuussa 2018. Nyt Helsingissä, Ruoholahdessa, teitä palvelee kuusi ammattitaitoista kuululaista.

Hei Helsinki, täällä me ollaan! Me kuululaiset rantauduimme tänne Helsinkiin alkuvuodesta 2018 ja muutimme uusiin toimitiloihin marraskuun 2018 alusta. Mistä meidät löytää, ketä täällä Helsingin toimistolla työskentelee ja millaista meidän meno on? Anna kun kerron lisää.

Missä Kuulun Helsingin toimisto sijaitsee?

Helsingin toimistomme sijaitsee nyt Punavuoressa, osoitteessa Uudenmaankatu 23 A 1. Löydät meidät katutason liiketilasta. Ensimmäiset kymmenen kuukautta ehdimme olla Ruoholahdessa MOW Stargaten tiloissa osoitteessa Porkkalankatu 22A.

Ketä Helsingin toimistolla on?

Tällä hetkellä täällä Helsingissä meitä työskentelee kuuden hengen timanttinen tiimi. Tiimiimme kuuluvat Kuulun luova johtaja ja videotiimin vetäjä Ville Pohjonen, kehitysjohtaja Satu Tujunen, videosisällöntuottaja Kim Kauppinen sekä markkinoinnin suunnittelijat Marika Luukkanen, Karoliina Pirhonen ja Laura Ylitalo. Kasassa on siis laajaa digimarkkinoinnin ja videotuotantojen osaamista sisältävä tehotiimi, jonka ansiosta hommat hoituvat ketterästi täältä pääkaupunkiseudulta käsin.

Millainen meininki?

Meidän kuululaisten meno on tuttuun tapaan myös täällä Helsingissä reipasta, iloista ja huumorintajuista. Pohjoisten juuriemme ansiosta olemme helposti lähestyttäviä, emmekä tykkää pönöttää. Pohjoinen asenteemme henkii sisukkuutta ja luovaa työn tekemistä!

Terkkuja siis Helsingistä, täällä menee vallan mainiosti. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla täällä Punavuoressa!