Ota yhteyttä

5 vinkkiä toimistoympäristössä kuvaamiseen – näin otat kuvia toimistolla

30 kesäkuuta 2019

Toimistoympäristö kannattaa hyödyntää yrityksen somekuvissa. Ota tästä helpot vinkit, jotka eivät vie paljoa aikaa toteuttaa – saat astetta luovempia kuvia!

Tässä vinkkejä toimistoympäristössä kuvaamiseen. Nämä ovat yksinkertaisia vinkkejä, jotka eivät vie paljoa aikaa toteuttaa. Näillä vinkeillä saat taas astetta luovempia kuvia!

1. Syvyys henkilökuvissa

Koita etsiä toimistostasi isoja tiloja, niin että kuvattavan ja taustan välillä olisi mahdollisimman suuri etäisyys. Näin saat syvyyttä kuvaan. Kun laitat puhelimella muoto kuva asetuksen tai järjestelmäkameralla mahdollisimman suuren aukon (esim. f /1.8), saat taustan sumeaksi ja huomio kiinnittyy kuvattavaan.

Jätä kuvattavan ja taustan välille mahdollisimman suuri etäisyys.

2. Flat lay kuvaus

Flat lay -kuvaus meinaa suoraan ylhäältäpäin otettuja kuvia. Etsi tyhjä pöytä tai taso ja asettele mieleisiä tavaroita siihen. Voit ottaa toimistopöydältäsi lempitavarat yhteen kuvaan.

Ota toimistopöydälläsi olevista esineistä flat lay -kuva eli ylhäältäpäin otettu kuva

3. Ulkokuvat toimistosta

Esittele toimisto myös ulkoapäin. Siinä konkretisoituu, missä toimisto sijaitsee. Ulkokuvat tuo myös mukavaa dynamiikkaa sisällä otettujen toimistokuvien sekaan.

Esittele toimisto ulkoapäin, koska se tuo dynamiikkaa sisäkuvien joukkoon.

4. Valaisu toimistossa

Monesti toimistossa saattaa olla loisteputket, jotka tuovat kuvaan kovaa kellertävää valoa. Loisteputkien sijasta kokeile käyttää hyödyksi luonnonvaloa. Ikkunan lähellä yleensä on hyvä ottaa kuvia, jos on luonnonvaloa ulkona . Myös isot avarat tilat on hyviä, jos sinne pääsee luonnonvaloa.

Käytä loisteputkien sijasta hyödyksi luonnonvaloa.

5. Hassutelkaa toimistolla

Pieni hassuttelu ei ikinä ole pahasta. Tehkää haasteita, esitelkää asioita pilke silmäkulmassa ja ikuistakaa hauskat hetket kuvilla tai videolla. Se tuo mukavaa piristystä työpäivän keskelle, ja hyvä ilmapiiri myös välittyy eteenpäin.

Ikuistakaa hauskat hetket ja esitelkää tekemistänne pilke silmäkulmassa.

Tässä oli viisi vinkkiä toimistoympäristössä kuvaamiseen. Nyt haastankin teidät. Ota itsellesi tai tiimillesi hetki aikaa ja kokeilkaa yhtä näistä vinkeistä. Kerro meille vaikkapa Instagramissa, miten toimi. Hyviä kuvaushetkiä!

Kaipaatko apua yrityskuvien ottoon? Me sekä koulutamme kuvaamisesta että kuvaamme. Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme auttaa!

Ota yhteyttä