Ota yhteyttä

Facebookin uusimmat muutokset – mitä uutta Facebookissa juuri nyt?

25 joulukuuta 2014

Facebook uudisti yrityssivuja sekä henkilösivujen toimintoja joulukuussa. Käymme läpi viisi uudistusta. Yrityksille tärkein on Call to action -napit.

Jonna Muurinen

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja.

Tallenna julkaisuja

Mahdollisuus tallentaa julkaisuja on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta moni ei ehkä ole tätä vielä hoksannut. Jos siis eteesi sattuu jotain tosi mielenkiintoista, mutta juuri sillä hetkellä sinulla ei ole aikaa lukea sitä, voit tallentaa julkaisun ja palata sen ääreen myöhemmin.

Voit tallentaa julkaisun klikkaamalla oikean ylänurkan väkästä, jolloin sinulle aukeaa valikko. Siellä on vaihtoehtona ”Save” tai suomenkielistä Facebookia käyttävillä ”Tallenna” ja julkaisun otsikko.

facebookin tallennetut julkaisutfacebookin tallennetut julkaisut kokoelmiin

Kun tallennat julkaisuja tai linkkejä, voit saman tien lisätä ne joko jo luomiisi kokoelmiin tai voit samassa yhteydessä luoda aiheeseen sopivan kokoelman. Kokoelmat auttavat löytämään linkit ja tallennetut julkaisut jälkikäteen paremmin.

Tallennetut julkaisut löytyvät etusivun vasemmasta ylälaidasta, profiilikuvasi alta.

facebookin tallennetut julkaisut löytyvät oman profiilin alta

Sieltä pääset kaikkiin tallentamiisi julkaisuihin, jotka on luokiteltu kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Muista että vain sinä itse näet tallennuksesi, joten ei tarvitse arkailla sen juoru-uutisen, ei kun siis tärkeän alaan liittyvän julkaisun kohdalla. 😉

Kiinnostaako Facebook yrityskäytössä? Pyydä tarjous omasta Facebook-koulutuksesta!

Facebook-koulutukset