}
Ota yhteyttä

Facebook

Kaipaatko vinkkejä Facebook-markkinointiin?

Tälle sivulle on koottu kaikki Kuulun Facebookiin liittyvät blogitekstit: Facebook-markkinointi ja -mainonta, sisällöntuotanto Facebookiin ja muut vinkit Facebookin ominaisuuksista. Facebook-mainostaja ja -sisällöntuottaja, ota tästä luettavaksi parhaat Facebook-markkinoinnin ja -mainostuksen vinkit!

Facebook

Jonna Muurinen -

Facebookin liidimainostyyppi – kerää liidit suoraan Facebookista

Facebook-mainonta mahdollistaa liidienkeruun suoraan Facebookista. Tämä mainostyyppi sopii niin b2b- kuin b2c-alan yrityksille. Kokeile näillä ohjeilla!

Jonna Muurinen -

Facebook ja Instagram live shopping – osta tai myy livelähetyksen aikana

Facebookin ja Instagramin live shopping yleistyy vauhdilla. Live shopping on helppo tapa saada asiakkaat kiinni ja vuorovaikutukseen verkkokaupan kanssa.

Jonna Muurinen -

Kuulutukset, osa 3: FB-, Google- ja Pinterest-uutuuksia verkkokauppiaille

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Nyt esittelemme mm. Facebook live shopping -konseptin, Googlen ja Shopifyn yhteistyön ja Pinterestin ideapinnaukset.

Heljä Kokko -

Facebook-kauppa – hyödyt ja ohjeet käyttöönottoon

Oletko miettinyt mikä on Facebook-kauppa tai pohditko sen käyttöönottoa? Lue kattava yhteenveto Facebook-kaupan hyödyistä sekä ohjeet kaupan perustamiseen.

Miia Heinonen -

Facebook-mainosten 20% tekstirajoitus poistui

Aiemmin Facebook-mainoskuvien pinta-alasta max. 20% sai olla tekstiä. Tekstirajoitus poistui ja kuviin voi nyt lisätä tekstiä tai tekstimuotoisia logoja.

Jonna Muurinen

Facebook-mainonta – mihin kaikkialle saan mainokseni näkyviin?

Facebook tarjoaa erilaisia sijoittelupaikkoja mainoksille. Voit mainostaa esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai muissa sovelluksissa. Lue vinkkimme!

Jonna Muurinen

Facebook Tykkää ja jaa -kilpailut ovat sääntöjenvastaisia

Facebook tykkää ja jaa -kilpailuita on paljon, mutta ne ovat sääntöjenvastaisia. Mikäli rikkoo Facebookin sääntöjä, Facebookilla on oikeus kyselemättä poistaa sääntöjä rikkova Facebook-sivu. Kirjoituksessamme käymme läpi, mikä on sallittua ja mikä kiellettyä Facebookin arvonnoissa ja kilpailuissa.

Riitta Ylilehto

Facebookin mainostyökalun automaattiset säännöt

Hallinnoi tehokkaammin Facebook- ja Instagram mainoskampanjoitasi hyödyntämällä mainostyökalun tarjoamia automaattisia sääntöjä. Lue vinkit blogista!

Jonna Muurinen

Yrityksen Facebook-sivu – 10 nyrkkisääntöä markkinointisisältöihin

Yritysten Facebook-sivujen sisällöissä on usein toivomisen varaa. Listasimme kymmenen perusohjetta miten saat yrityksen Facebook-sivun toimimaan paremmin.

Jonna Muurinen

Vinkkejä yrityksen Facebook-sivun sisällön ja ulkoasun parantamiseen

Muutama nopeasti toteutettavaa vinkki, joilla voi parantaa yrityksen Facebook-sivua – sisällöllisesti sekä markkinoinnillisesti.