}
Ota yhteyttä

Pinterest

Innostaako visuaalinen Pinterest?

Kokosimme Kuulun Pinterest-blogijutut yhteen paikkaan: aiheina muun muassa Pinterestin perusteet, ominaisuudet ja muut vinkit Pinterestin käyttöön. Lue Pinterest-vinkkimme ja laita pinnaten!

Pinterest

Jonna Muurinen -

Pinterest-mainonta – näin kohdennat, budjetoit ja toteutat mainokset

Pinterest on mahtava mainospaikka lähes kenelle tahansa, jos vain tietää miten se kannattaa hyödyntää. Lue tärkeimmät Pinterest-mainonnan täsmävinkit

Mirjami Oivo -

Idea Pin – Pinterest yritystilien uusi toiminto

Pinterest on hyvä markkinointityökalu niin verkkokauppiaalle kuin b2b-yrittäjällekin. Idea pin on uusi toiminto, jota voivat hyödyntää myös asiantuntijat!

Mirjami Oivo -

Pinterest verkkokauppiaille – myy, inspiroi, ohjaa liikennettä

Pinterest on mahtava markkinointityökalu verkkokauppiaalle, jos vain tietää miten se kannattaa hyödyntää. Lue tärkeimmät Pinterest-markkinoinnin täsmävinkit

Jonna Muurinen -

Kuulutukset, osa 3: FB-, Google- ja Pinterest-uutuuksia verkkokauppiaille

Katso tai kuuntele Kuulutukset. Nyt esittelemme mm. Facebook live shopping -konseptin, Googlen ja Shopifyn yhteistyön ja Pinterestin ideapinnaukset.

Henna Kuvaja

Jaa Pinterestin kansiot osioihin – näin erotut selkeämmin muista

Visuaalisessa somekanavassa, Pinterestissä voi nyt jakaa omat kuvakansiot useaan eri osioon. Lue mitä tämä tarkoittaa ja miten tätä kannattaa hyödyntää?

Jonna Muurinen

11 uutta tapaa käyttää Pinterestiä

Osaatko hyödyntää kaikki Pinterestin mahdollisuudet ja toiminnot? Tästä blogista löydät 11 uutta tapaa käyttää Pinterest tauluja.

Jonna Muurinen -

Mikä on Pinterest ja miten sitä käytetään? Pinterestin käyttö lyhyesti.

Pinterest on somepalvelu, jossa jaetaan kuvia ja videoita visuaalisiksi kokoelmiksi. Pinterest sopii työkaluksi myös yrityksille.

Henna Kuvaja -

Pinterest edistyneille – tiesitkö nämä ominaisuudet?

Onko Pinterest jo tuttu kanava, mutta haluat saada siitä enemmän irti? Blogissa nyt Pinterest-ohjeita edistyneille käyttäjille!

Henna Kuvaja -

Pinterestin perusteet

Pinterest on sosiaalinen media, jossa keräät visuaalisia ideoita tauluihin. Tästä blogitekstistä löydät perusteet Pinterestin käyttöön.

Taru Pulkkinen -

Pinterest tehokäyttöön – 25 vinkkiä Pinterestin hyödyntämiseen

Pinterest on kasvava sosiaalisen median kanava. Pinterest toimii sekä hakukoneena että henkilökohtaisena leikekirjana ideoihin, artikkeleihin ja kuviin. Yrityskäytössä Pinterestin avulla voi tuoda esille omaa osaamistaan, palveluita ja jakaa asiakkaille lisäarvoa tuottavaa materiaalia ja tietoa.