}
Ota yhteyttä

Instagram-Stories

Täältä löydät kaikki kirjoittamamme ohjeet Instagram Storiesin käyttöön, sisällön tuottamiseen ja Instagram Stories -mainontaan. Nappaa parhaat stoorivinkit talteen!

Instagram Stories

Mikael Kunnari -

10 parasta Instagram Stories -vinkkiä 2023

Instagram ”stoorit” päivittyvät ominaisuuksiltaan usein, joten olet saattanut missata jotkut kikat. Täältä löytyy 10 parasta Instagram Stories -vinkkiä!

Minna Asikainen

Instagram Stories – nosta yrityksesi Insta-tarinat uudelle tasolle

Instagram Stories kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Pienilläkin muutoksilla teet visuaalisesti näyttävää ja ammattimaista Insta Stories -sisältöä.

Henna Kuvaja

Instagram Stories Highlights – näin toimivat Instan tarinan kohokohdat

Instagram Storiesissa on ominaisuus nimeltään Stories Highlights, eli tarinan kohokohdat. Kohokohtiin voit tallentaa Storiesin kuvia ja videoita pysyvästi profiiliisi. Kohokohdat näkyvät Instagram-profiilissasi profiilitekstin alapuolella. Tästä blogipostauksesta löydät ohjeet kohokohtien käyttöön!

Henna Kuvaja

Instagram Stories käyttöopas, osa 1 – tutustu Storiesin perustoimintoihin

Instagram Stories eli tarinat on ominaisuus, jossa omaan tarinaan voi lisätä kuvia sekä videoita, jotka katoavat 24 tunnin kuluessa. Instagram Stories mahdollistaa tarinankerronnan ja hyvin monimuotoisen sisällön jakamisen yleisölle. Tässäpä käyttöopas sekä aloittelijoille että edistyneille!

Minna Asikainen -

Instagram Guides – esittelyssä Instagramin oppaat

Instagramin viimeisin uutuus on Instagram Guides, eli oppaat. Kyseessä on sisältömuoto, jolla voi esitellä omia julkaisuja, tuotteita tai paikkoja

Minna Asikainen -

Instagram feed- ja stories-mainonta – kumpi toimii paremmin?

Olet varmasti törmännyt Instagramissa mainoksiin sekä feedissä että storyssa. Lue blogista, miten voit hyödyntää Instagramin eri mainosmuotoja!

Hanna Heikkilä -

Instagram Stories -mainonta – näin teet hyviä mainoksia IG:n tarinoihin

Kuinka Instagram Stories -mainoksia tehdään Metan mainostyökalulla ja mitä niitä tehdessä kannattaa huomioida?

Henna Kuvaja -

Instagram Stories: uudet fontit, giffit ja tarkempaa dataa

Instagram Storiesiin on tullut uutuuksia: uusia fontteja, käytettäviä giffejä sekä tarkempaa katselustatistiikkaa. Lue blogistamme miten nämä toimivat!

Henna Kuvaja -

Instagram Stories käyttöopas, osa 2: sisällöntuotanto

Instastoori on helppo tapa jakaa tarinoita – mutta mitä sisältöä sinne voi ja kannattaa luoda? Instastoorisarjamme toinen osa keskittyy sisällöntuotantoon.

Laura Ylitalo -

Instagram Stories – mikä ihme on Insta stoori ja mistä siinä on kyse?

Instagram Stories on 24 tunnin ajan julki oleva stoori, tarina, johon kerätään kuvia ja videoita. Instan Stories muistuttaa paljon Snapchatin Stories -ominaisuutta. Lue blogistamme, mikä on Instagram Stories.