}
Ota yhteyttä

Tapahtumamarkkinointi

Kiinnostaako tapahtumamarkkinointi?

Tälle sivulle on koottu Kuulun blogijutut tehokkaaseen tapahtumamarkkinointiin: aiheina geofiltterit tapahtumissa, tehokas maksettu mainonta, tapahtuman jälkimarkkinointi, tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa ja muut tapahtumamarkkinoinnin vinkit. Ota blogijutut lukulistalle ja tehosta tapahtumamarkkinointiasi!

Tapahtumamarkkinointi

Mari Kellokumpu

Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa

Tapahtumamarkkinointi on tehokasta ja edullista sosiaalisessa mediassa. Tapahtumaa kannattaa markkinoida sekä ennakkoon että tapahtuman jälkeen.

Mari Kellokumpu

Tapahtumamarkkinointi ja tehokas maksettu mainonta

Tapahtumamarkkinointia on mahdollista tehdä hyvin kohdennetusti halutuille kohderyhmille somessa maksetun mainonnan avulla.

Katarina Laaksonen -

Twitter-mainonta tapahtumamarkkinoinnissa – näin mainostat Twitterissä

Twitter on oivallinen työkalu myös tapahtuman markkinointiin ja mainontaan. Poimi blogijutusta hyväksi havaitut vinkit Twitter-mainosten tekoon!

Tiina Stjerna-Kinnunen -

10 helppoa askelta järjestää onnistunut yritystapahtuma

Yritystapahtumat ovat vahvistaneet asemaansa työnantajamielikuvan luonnissa ja markkinoinnin tukena. Lue, miten järjestät onnistuneen yritystapahtuman!

Jonna Muurinen -

Kuulu mukaan Salesvationiin

Kuulu osti osuuden myyntiseminaari Salesvationista. Seuraava Salesvation-tapahtuma järjestetään Oulussa vuoden 2019 aikana.

Jonna Muurinen -

Tapahtuman näkyvyyden maksimointi – case Salesvation

Salesvation järjestettiin Oulussa neljännen kerran. Tällä kertaa Kuulu oli mukana buustaamassa tapahtuman näkyvyyttä. Avaamme casessa, miten meni?

Miia Vuontisjärvi -

Vinkit tapahtumamarkkinointiin tapahtuman jälkeen

Ota jälkimarkkinointi osaksi tapahtumamarkkinointia ja saat kaiken hyödyn irti tapahtumastasi. Poimi vinkit onnistuneeseen tapahtuman jälkimarkkinointiin!