}
Ota yhteyttä

Mainonta

Mainonta ja mainokset somessa ja digikanavissa kuntoon?

Kokosimme samalle sivulle kaikki Kuulun parhaat vinkit sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien mainontaan ja mainoksiin: aiheina Instagram-, Tinder- ja Facebook-mainonta ja muiden somekanavien mainonta sekä muut digitaalisen mainonnan vinkit. Lue vinkkimme mainontaan ja laita mainontasi kuntoon vinkkien avulla!

Mainonta

Jonna Muurinen -

Facebookin liidimainostyyppi – kerää liidit suoraan Facebookista

Facebook-mainonta mahdollistaa liidienkeruun suoraan Facebookista. Tämä mainostyyppi sopii niin b2b- kuin b2c-alan yrityksille. Kokeile näillä ohjeilla!

Jonna Muurinen -

LinkedIn-mainonnan kohdennusmahdollisuudet - Kuulu

LinkedIn-mainonnan kohdennus on tarkkaa. Kohdenna mainontaa tietyille yrityksille tai valitse millaisille yrityksille ja ihmisille mainoksia kohdennat.

Eveliina Paunonen -

Toimivan YouTube-mainoksen rakennuspalikat - Kuulu

YouTube on yksi parhaista vaihtoehdoista kustannustehokkaan mainoskampanjan luomiseksi. Tässä kirjoituksessa avaamme YouTube-mainonnan rakennuspalikoita.

Miia Heinonen -

Facebook-mainosten 20% tekstirajoitus poistui

Aiemmin Facebook-mainoskuvien pinta-alasta max. 20% sai olla tekstiä. Tekstirajoitus poistui ja kuviin voi nyt lisätä tekstiä tai tekstimuotoisia logoja.

5 vinkkiä Google Ads mainonnan kehittämiseksi

Katriina Kukkula

5 vinkkiä Google Ads -hakusanamainonnan kehittämiseksi

Google Ads -hakumainontaa kannattaa kehittää aktiivisesti, jotta mainoseurosi tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen. Tässä 5 rahanarvoista vinkkiä!

Riitta Ylilehto

LinkedIn mainonta – hyvä mainosmuoto B2B-yrityksille - Kuulu

Linkedin mainonta on hyödyllinen mainosmuoto etenkin B2B-yrityksille. Voit tehdä siellä myös uudelleenmainontaa. Vinkit LinkedIn mainonnan tekemiseen.

Riitta Ylilehto

Facebookin mainostyökalun automaattiset säännöt

Hallinnoi tehokkaammin Facebook- ja Instagram mainoskampanjoitasi hyödyntämällä mainostyökalun tarjoamia automaattisia sääntöjä. Lue vinkit blogista!

Jonna Muurinen

Facebookin mainostyökalu uudistui - näin saat parempia tuloksia

Facebookin mainostyökalua käyttämällä saat tehokkaampia mainoksia kuin suoraan Facebook-sivuilta tehdyllä mainonnalla. Lue pikaohjeet mainostyökaluun.

Jonna Muurinen

Facebook-mainonta – mainosta paikallista yritystä Facebookissa

Facebook-mainonta tarjoaa hyviä mainosmahdollisuuksia paikallisille yrityksille. Markkinoi paikallista yritystä - on hyvä mainosmuoto kivijalkayrityksille.

Katarina Laaksonen

Kansainvälinen Facebook-mainonta – perusteet ja ohjeet aloittamiseen

Lue vinkit, miten voit lähteä kansainvälistämään yritystoimintaasi Facebook-mainonnan keinoin ja Facebookin hyvien kohdentamisvaihtoehtojen avulla.