}
Ota yhteyttä

Mainonta

Mainonta ja mainokset somessa ja digikanavissa kuntoon?

Kokosimme samalle sivulle kaikki Kuulun parhaat vinkit sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien mainontaan ja mainoksiin: aiheina Instagram-, Tinder- ja Facebook-mainonta ja muiden somekanavien mainonta sekä muut digitaalisen mainonnan vinkit. Lue vinkkimme mainontaan ja laita mainontasi kuntoon vinkkien avulla!

Mainonta

Jonna Muurinen -

Facebookin liidimainostyyppi – kerää liidit suoraan Facebookista

Facebook-mainonta mahdollistaa liidienkeruun suoraan Facebookista. Tämä mainostyyppi sopii niin b2b- kuin b2c-alan yrityksille. Kokeile näillä ohjeilla!

Jonna Muurinen -

LinkedIn-mainonnan kohdennusmahdollisuudet - Kuulu

LinkedIn-mainonnan kohdennus on tarkkaa. Kohdenna mainontaa tietyille yrityksille tai valitse millaisille yrityksille ja ihmisille mainoksia kohdennat.

Eveliina Paunonen -

Toimivan YouTube-mainoksen rakennuspalikat - Kuulu

YouTube on yksi parhaista vaihtoehdoista kustannustehokkaan mainoskampanjan luomiseksi. Tässä kirjoituksessa avaamme YouTube-mainonnan rakennuspalikoita.

Miia Heinonen -

Facebook-mainosten 20% tekstirajoitus poistui

Aiemmin Facebook-mainoskuvien pinta-alasta max. 20% sai olla tekstiä. Tekstirajoitus poistui ja kuviin voi nyt lisätä tekstiä tai tekstimuotoisia logoja.

Katriina Kukkula

5 vinkkiä Google Ads -hakusanamainonnan kehittämiseksi - Kuulu

Google Ads -hakusanamainonta jää helposti alkurutistuksen jälkeen pyörimään omalla painollaan. Hakumainontaa kannattaa kuitenkin kehittää aktiivisesti, jotta mainoseurosi tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla löydät varmasti rahanarvoisia kehityskohteita mainoskampanjoistasi!

Riitta Ylilehto

LinkedIn mainonta – hyvä mainosmuoto B2B-yrityksille - Kuulu

Linkedin mainonta on hyödyllinen mainosmuoto etenkin B2B-yrityksille. Voit tehdä siellä myös uudelleenmainontaa. Vinkit LinkedIn mainonnan tekemiseen.

Riitta Ylilehto

Facebookin mainostyökalun automaattiset säännöt

Hallinnoi tehokkaammin Facebook- ja Instagram mainoskampanjoitasi hyödyntämällä mainostyökalun tarjoamia automaattisia sääntöjä. Lue vinkit blogista!

Jonna Muurinen

Facebookin mainostyökalu uudistui - näin saat parempia tuloksia

Facebookin mainostyökalua käyttämällä saat tehokkaampia mainoksia kuin suoraan Facebook-sivuilta tehdyllä mainonnalla. Lue pikaohjeet mainostyökaluun.

Jonna Muurinen

Facebook-mainonta – mainosta paikallista yritystä Facebookissa

Facebook-mainonta tarjoaa hyviä mainosmahdollisuuksia paikallisille yrityksille. Markkinoi paikallista yritystä - on hyvä mainosmuoto kivijalkayrityksille.

Katarina Laaksonen

Kansainvälinen Facebook-mainonta – perusteet ja ohjeet aloittamiseen

Lue vinkit, miten voit lähteä kansainvälistämään yritystoimintaasi Facebook-mainonnan keinoin ja Facebookin hyvien kohdentamisvaihtoehtojen avulla.