}
Ota yhteyttä

Videotuotanto

Videotuotanto ja videot uudelle tasolle?

Kuulun parhaat vinkit videoiden tuotantoon on nyt koottu samalle sivulle: kuvausten suunnittelu, ääni ja musiikki videoissa, videomarkkinointi ja -mainonta, livestriimaus sekä muut vinkit paremman videon luomiseen. Lue ja opi, miten tehdään hyvää videotuotantoa musiikkivideoista yritysvideoihin.

Youtube markkinointi
5 syytä, miksi videon käyttö on tekoälyaikana tärkeämpää kuin koskaan ennen

Patrik Andsten -

5 syytä, miksi videon käyttö on tekoälyaikana tärkeämpää kuin koskaan ennen

Tekoälyn tuottaman sisällön yleistyessä, on entistä tärkeämpää luoda inhimillistä ja personoitua sisältöä, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Kasperi Kivistö -

Neljä elokuvamaisen kuvan ominaispiirrettä

Kuinka saavuttaa elokuvamainen lopputulos digitaalisella kameralla kuvatessa? Lue miten käsittelet digikameran kuvaa muistuttamaan filmikameran kuvaa.

Kim Kauppinen -

Ilmaista musiikkia videoihin – kaikki ilmaiset musiikkipankit

Lue vinkkimme parhaista ilmaisista musiikkipankeista. Blogistamme löydät musiikkipankkeja, joita voi käyttää kaupalliseen tarkoitukseen ilmaiseksi.

Ville Laitinen -

StoryBrand osana videon käsikirjoitusta  - Kuulu

StoryBrand-muotoinen käsikirjoitus lähtee liikkeelle asiakkaan toiveesta saada aikaan muutos. Käsikirjoituksesta käy ilmi, että yritys ymmärtää asiakastaan.

Kim Kauppinen -

Haastatteluvideon kuvaaminen kevyellä kalustolla ja pienellä budjetilla

Haastatteluvideo on tehokas tapa tuoda asiantuntijuutta ja yrityksesi viestiä esiin. Lue blogista vinkit haastatteluvideon kuvaamiseen!

Tuomas Hautamäki -

Uusia todellisuuksia – miltä videotuotannon tulevaisuus näyttää? - Kuulu

Teknologian kehittyminen on johtanut siihen, että kuvien ja videoiden manipuloinnista on tullut arkipäivää. Blogissamme pohditaan videoiden tulevaisuutta.

Päivi Pirhonen -

Videotuotanto Kuulun kanssa – näin projekti käytännössä menee

Tuotamme videot avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan pitää tietää vain videon käyttötarkoitus ja kohderyhmä. Videotuotannon ammattilaiset tekevät loput.

Ville Laitinen -

Videon värimaailma osana tarinankerrontaa - Kuulu

Katso videoesimerkkejä, miten värien avulla ohjataan videon katsojan tunnetiloja ja tehtyjä tulkintoja videon tarinasta. Väreillä säädellään tarinan voimaa.

Päivi Pirhonen -

Miten valmistautua kuvauksiin? Stylistin vinkit pukeutumiseen ja asusteisiin

Tässä tekstissä jaetaan stylistin vinkit siihen, mitä pakata mukaan ja mitä jättää kotiin, jos edessä on kuvaukset yritysvalokuvaan, CV:hen tai castingiin.

Tuomas Hautamäki -

Mitä on virtuaalituotanto?  - Kuulu

Virtuaalituotanto on pelimaailmasta tuttua, mutta virtuaalituotanto voi ratkaista monta haastetta myös mainosvideopuolella. Lue ja katso mitä se tarkoittaa.