}
Ota yhteyttä

Kuvankäsittely

Kiinnostavatko kuvankäsittely ja kuvan muokkaus?

Tässä samalle sivulle kootut Kuulun vinkit kuvankäsittelyyn: muokkaus helposti puhelimella, parhaat kuvankäsittelyohjelmat, someen sopivat kuvat, ilmaiset kuvapankit ja muut kuvanmuokkauksen vinkit. Lue blogiamme ja opi muokkaamaan kuvia kuin ammattilainen!

Kuvankäsittely

Tuomas Hautamäki -

AI – visuaalinen vallankumous

Kuvanmuokkaus on ollut arkipäivää jo vuosikymmeniä ja seuraava askel tällä tiellä on tekoäly, joka voi luoda kuvia näennäisesti tyhjästä.

Päivi Pirhonen -

Vinkit värien käyttöön valokuvauksessa ja videokuvauksessa

Värit ovat iso osa brändäystä ja yritysten visuaalista ilmettä. Ne herättävät meissä erilaisia tunteita ja mielikuvia. Lue värivalinnoista blogistamme lisää

Kim Kauppinen -

Katuvalokuvaus – nappaa 5 vinkkiä katuvalokuvaukseen

Katuvalokuvaus eli street photography on tilannekuvausta ympäristöstä. Mitä katuvalokuvauksessa kannatta huomioida? Lue blogista vinkit katuvalokuvaukseen!

Kim Kauppinen

Vinkkejä kuvankäsittelyyn puhelimella – vaihe vaiheelta

Pienilläkin perussäädöillä saat viimeisteltyä kuvat helposti loistoonsa – myös puhelimessasi! Kuvankäsittely puhelimella on nopeaa.

Laura Virsiheimo -

Canvan ilmainen ja maksullinen versio – näin ne eroavat toisistaan

Canva on helppokäyttöinen työkalu, jolla kuvien muokkaus onnistuu hetkessä. Lue blogista, miksi Canvan ilmaisversio kannattaa päivittää maksulliseen.

Kasper Garam -

Kolme niksiä kuvien editointiin Adobe Lightroom Classicilla - Kuulu

Adoben Lightroom on erittäin hyvä työkalu kuvien peruskäsittelyyn. Nappaa niksit, joilla saat kuvien käsittelyyn hieman lisää potkua.

Kasper Garam -

Mikä on Adobe Lightroom ja miksi sitä kannattaa käyttää kuvien editointiin?

Adobe Lightroom on erinomainen väline valokuvien peruseditointiin. Lue blogista, mikä tekee Lightroomista kannattavan hankinnan kuvien muokkaukseen.

Henna Kuvaja -

Parhaat ilmaiset kuvapankit netissä – maksutonta apua sisällöntuotantoon

Ilmaisista kuvapankeista on paljon apua visuaalisen somen sisällöntuotantoon. Tässä koottuna kaikki internetin parhaat ilmaiset kuvapankit – ota käyttöön!

Henna Kuvaja -

Canva – ota haltuun paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma

Canva on helppokäyttöinen, maksuton ja monipuolinen kuvankäsittelyohjelma. Canvassa on mm. valmiita kuvapohjia, ilmaisia kuvia, fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien suunnittelussa. Tästä blogista saat ohjeet Canvan käyttöön.

Henna Kuvaja -

Millä ilmaisilla ohjelmilla voin tehdä kuvia someen?

Millä ilmaisilla ohjelmilla voin tehdä kuvia someen? Tämä kysymys toistuu aina vain uudelleen ja tässä blogissa annamme pari täsmävinkkiä!