}
Ota yhteyttä

Työhyvinvointi

Kiinnostavatko työhyvinvointi ja työssäjaksaminen?

Kokosimme Kuulun vinkit työhyvinvointiin yhdelle sivulle: aiheina työmotivaatio, kuuntelemisen ja kohtaamisen taito, työyhteisö, hyvä johtajuus, mindfulness ja muut vinkit työhyvinvointiin. Lue vinkit ja ota askel kohti parempaa työhyvinvointia.

Työhyvinvointi

Eetu Rasi -

Videoalan työharjoittelijana Kuululla

Mitä kolme kuukautta videoalan työharjoittelua Kuululla piti sisällään – siitä kertoo harjoittelussa ollut itse.

Titta Vilpa -

Kuulun uratarinoita, osa 2. Account managerin roolit

Kuulu työllistää päätoimisesti noin 25 digimarkkinoinnin osaajaa. Heistä tällä hetkellä kolme työskentelee account managerina. Lue lisää heidän roolistaan.

Jenna Nauska -

Puolen vuoden työharjoittelu visuaalisessa tuotannossa

Visuaalisen tuotannon harjoittelijan kertomus työharjoitteluajastaan Oulun visuaalisessa tiimissä. Mitä harjoitteluaikana tehtiin ja mitä uutta opittiin.

Titta Vilpa -

Kuulun uratarinoita, osa 1

Kuulu työllistää päätoimisesti reilu 20 digimarkkinoinnin osaajaa. Kuululla työskentelee myös kuulukavereita eli yhteistyöverkosto.

Jonna Muurinen

Kuulu tarjoaa monipuolisen harjoitteluajan alan noviiseille

Kuululla on ollut jo monta harjoittelijaa ja heitä haluamme jatkossakin taloon. Blogissamme lisää mitä harjoittelijamme harjoitteluajastaan kertovat.

Petri Kassinen

Mindfulness ja hyvä muisti – tehoa työhön

Miten mindfulness ja hyvä muisti liittyvät yhteen? Tästä blogikirjoituksesta löydät sekä vastauksen, että pienen mindfulness-harjoituksen.

Titta Vilpa -

Resilienssi tarjoaa apua työelämän ja arjen haasteisiin

Resilienssi on kyky selvitä ennakoimattomista tilanteista tai kriiseistä erilaisissa elämäntilanteissa. Lue, miten voit kehittää resilienssiäsi.

Tuomas Muurinen -

Buustaus johtamisen ja työhyvinvoinnin tukena – Mikä oli parasta tässä viikossa? - Kuulu

Onnistumisten jakaminen työporukalla auttaa ymmärtämään työkavereita ja tukee työhyvinvointia - mikä oli parasta tässä työviikossa?

Titta Vilpa -

Vinkit onnistuneeseen kesälomaan ja lomalta paluuseen

Pohdi, mitä asioita kesälomalle lähtiessä kannattaa tehdä, jotta töihin palaaminen loman jälkeen sujuu mahdollisimman sutjakkaasti.

Titta Vilpa -

Mitä Kuulun arvot merkitsevät kuululaisille?

Yrityksen arvot luovat työyhteisölle yhteiset tavoitteet. Kuululla toteutetaan ja noudatetaan viittä arvoa. Lue blogista, mitä Kuulun arvot merkitsevät kuululaisille!