}
Ota yhteyttä

Tekoäly

Tälle sivulle olemme keränneet tekoälyn käyttöön liittyviä kirjoituksiamme. Tekoälyn avulla voidaan automatisoida ja tehostaa markkinointitoimenpiteitä. ChatGpt, Bing ja Midjourney ovat muutamia työkaluja, jotka voivat tukea tekoälyn käyttöä markkinoinnissa.

ChatGpt tarjoaa älykästä chatbot-tekniikkaa, joka voi parantaa asiakaspalvelua ja personoida viestintää. Bing on hakukone, joka hyödyntää tekoälyä tarjotessaan tarkkoja ja kohdennettuja mainoksia. Midjourney puolestaan on visuaalisen markkinoinnin työkalu, jolla luodaan esimerkiksi upeita tuotekuvia tyhjästä! Lue erilaisista näkökulmista ja nappaa vinkit talteen.
Tekoäly-aiheiset blogitekstit
Tekoäly tavalliselle yrittäjälle

Jonna Muurinen -

Tekoäly yrittäjälle

Lue, kuuntele tai katso, miten ihan tavallinen yrittäjä voi tekoälyä hyödyntää. Haastattelussamme yrittäjä, joka kertoo konkreettisista käyttötavoistaan.

miten hyödynnät tekoälyä työssäsi juuri nyt

Jonna Muurinen -

Miten voit hyödyntää tekoälyä työssäsi – Kuulu Sarasvuon haastattelussa

Tutustu, miten tekoäly mullistaa työn: tehokkuutta, luovuutta ja uusia näkökulmia. Mukana käytännön esimerkkejä. Katso Kuulu Jari Sarasvuon haastattelussa!

Mikael Kunnari -

Adobe Lightroom – 5 uutta tekoälypohjaista työkalua

Tutustu blogissamme Adobe Lightroomin uusiin AI-työkaluihin. Automatisoi valotus, värikorjailut ja elementtien poisto helposti.

Jonna Muurinen -

Markkinointimateriaalit tekoälyllä: ChatGPT, Canva ja Midjourney apuna

Case-esimerkki, millaiset markkinointimateriaalit saat luotua tunnissa tuotteelle tai palvelulle tekoälyllä. Käytössä olivat ChatGPT, Canva ja Midjourney.

Tekoälytyökalu Macwhisper tekstittää videot automaattisesti

Ville Laitinen -

Tekoälytyökalu MacWhisper tekstittää audion nopeasti ja virheettömästi

Tekoälytyökalu Macwhisper tekstittää videot nopeasti ja virheettömästi. Se tunnistaa lukuisat eri kielet ja toimii myös suomeksi. Katso miten se toimii!

Jonna Muurinen -

Nämä 5 asiaa jokaisen johtajan pitää tietää tekoälystä

Ymmärrä tekoälyn rooli liiketoiminnassa – viisi välttämätöntä näkökulmaa yritysjohtajille.

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcastit automaattisesti

Ville Laitinen -

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcastit automaattisesti

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcast-videot automaattisesti ja säästää editoinnissa valtavasti työtynteja. Autopod on Premiere Pron lisäosa.

Ville Pohjonen -

PODCAST: Tekoäly on täällä

Tekoälyn kehitys nopeutuu ja mahdollisuudet laajenevat. Kuuntele tai lue podcastistamme erilaisista työkaluista ja niiden hyödyntämisestä.

Mikael Kunnari -

Photoshopin tekoäly murskaa kuvankäsittelyn rajat

Tekoälytyökalut Photoshopissa mullistavat kuvankäsittelyn! Tutustu hyödyllisiin uudistuksiin blogimme esimerkkien avulla.

Markkinointisuunnitelma ChatGPTn avulla

Jonna Muurinen -

Markkinointisuunnitelma ChatGPT:n avulla

Näin suunnittelet ChatGPT:n avulla yritykselle markkinointisuunnitelman sisältöineen kaikkineen. Case esimerkkinä ravintovalmennusyritys.