}
Ota yhteyttä

Tekoäly

Tälle sivulle olemme keränneet tekoälyn käyttöön liittyviä kirjoituksiamme. Tekoälyn avulla voidaan automatisoida ja tehostaa markkinointitoimenpiteitä. ChatGpt, Bing ja Midjourney ovat muutamia työkaluja, jotka voivat tukea tekoälyn käyttöä markkinoinnissa.

ChatGpt tarjoaa älykästä chatbot-tekniikkaa, joka voi parantaa asiakaspalvelua ja personoida viestintää. Bing on hakukone, joka hyödyntää tekoälyä tarjotessaan tarkkoja ja kohdennettuja mainoksia. Midjourney puolestaan on visuaalisen markkinoinnin työkalu, jolla luodaan esimerkiksi upeita tuotekuvia tyhjästä! Lue erilaisista näkökulmista ja nappaa vinkit talteen.
Tekoäly-aiheiset blogitekstit

Jonna Muurinen -

Markkinointimateriaalit tekoälyllä: ChatGPT, Canva ja Midjourney apuna

Case-esimerkki, millaiset markkinointimateriaalit saat luotua tunnissa tuotteelle tai palvelulle tekoälyllä. Käytössä olivat ChatGPT, Canva ja Midjourney.

Tekoälytyökalu Macwhisper tekstittää videot automaattisesti

Ville Laitinen -

Tekoälytyökalu MacWhisper tekstittää audion nopeasti ja virheettömästi

Tekoälytyökalu Macwhisper tekstittää videot nopeasti ja virheettömästi. Se tunnistaa lukuisat eri kielet ja toimii myös suomeksi. Katso miten se toimii!

Jonna Muurinen -

Nämä 5 asiaa jokaisen johtajan pitää tietää tekoälystä

Ymmärrä tekoälyn rooli liiketoiminnassa – viisi välttämätöntä näkökulmaa yritysjohtajille.

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcastit automaattisesti

Ville Laitinen -

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcastit automaattisesti

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcast-videot automaattisesti ja säästää editoinnissa valtavasti työtynteja. Autopod on Premiere Pron lisäosa.

Ville Pohjonen -

PODCAST: Tekoäly on täällä

Tekoälyn kehitys nopeutuu ja mahdollisuudet laajenevat. Kuuntele tai lue podcastistamme erilaisista työkaluista ja niiden hyödyntämisestä.

Mikael Kunnari -

Photoshopin tekoäly murskaa kuvankäsittelyn rajat

Tekoälytyökalut Photoshopissa mullistavat kuvankäsittelyn! Tutustu hyödyllisiin uudistuksiin blogimme esimerkkien avulla.

Markkinointisuunnitelma ChatGPTn avulla

Jonna Muurinen -

Markkinointisuunnitelma ChatGPT:n avulla

Näin suunnittelet ChatGPT:n avulla yritykselle markkinointisuunnitelman sisältöineen kaikkineen. Case esimerkkinä ravintovalmennusyritys.

Sami Harjunen -

Midjourney: tekoäly luovana kaverina videokuvausten esituotannossa

Tekoäly on nopea, monipuolinen ja luovuutta ruokkiva suunnittelutyökalu kuvatuotannossa. Esimerkki Midjourneyn hyödyntämisestä videon esituotannossa.

Canvan tekoälyominaisuudet sisällöntuotannossa ja kuvankäsittelyssä

Jonna Muurinen -

Canvan tekoälyominaisuudet sisällöntuotannossa ja kuvankäsittelyssä

Kuvankäsittelytyökalu Canva on uudistunut tekoälyominaisuuksien myötä. Lue ja katso videoilta, kuinka luot tekstiä, esityksiä ja kuvia tekoälyn avulla.

Tuomas Hautamäki -

Tekoäly visuaalisessa markkinoinnissa – case Midjourney

Hyödynnä tekoälyä brändin visuaalisen ilmeen ylläpidossa. Tutustu Midjourneyn tarjoamiin mahdollisuuksiin markkinoinnissa ja graafisessa suunnittelussa.