}
Ota yhteyttä

Esiintyminen

Jännittääkö esiintyminen tai haluatko kehittyä paremmaksi esiintyjäksi?

Kokosimme samalle sivulle kaikki Kuulun blogijutut esiintymisestä: esiintymisjännityksestä eroon pääseminen, vinkit tulla paremmaksi esiintyjäksi ja muut hyvät vinkit esiintymiseen. Lue esiintymisvinkit ja aloita matkasi kohti varmempaa esiintymistä.

Esiintyminen

Katarina Laaksonen -

5 hyvää ja ilmaista digitaalista työkalua koulutuksiin

Hyvillä työkaluilla teet koulutuksestasi osallistavan ja mielenkiintoisemman. Kokeilimme ilmaisia digitaalisia työkaluja, tutustu parhaimpiin blogissamme!

Minna Asikainen -

Webinaarin pitäminen – näillä vinkeillä pidät loistavia webinaareja

Webinaarien suosio on kasvanut viime vuosina hurjaa vauhtia: onhan niihin helppo osallistua mistä vain. Lue hyödyllisiä vinkkejä webinaarin vetäjälle.

Tuukka Myllymäki -

Hyvän juontajan ABC - Kuulu

Hyvän tapahtuman kruunaa ammattimainen juontaja. Juontajan pitää tuntea yleisö, sekä tapahtuman muut esiintyjät. Poimi täsmätärpit onnistuneelle juonnolle.

Titta Vilpa -

Nonverbaalinen viestintä vuorovaikutustilanteissa

Nonverbaalinen viestintä tarkoittaa eleitä, ilmeitä, kehon asentoja, äänen ominaisuuksia ja tilan käyttöä. Lue blogista, kuinka nonverbaalisuus näkyy vuorovaikutuksessa.

Tuukka Myllymäki -

Näyttelijäksi mainoskuvauksiin? 6 vinkkiä esiintyjille

Kuulun video- ja valokuvatuotanto tarvitsee jatkuvasti näyttelijöitä yritysvideoihin ja erilaisiin mainosvideoihin. Lue vinkkimme näyttelijöille.

Titta Vilpa -

Esiintymisjännitys – miten voin päästä siitä eroon?

Esiintyminen jännittää useimpia meistä. Oman mielipiteen kertominen ja muiden katseen kohteena oleminen eivät ole kaikille luontaista tai helppoa. Jos esitykset jännittävät liikaa, miten jännityksestä voi päästä eroon tai miten esiintymisjännitystä voi hallita?

Mari Kellokumpu -

10 vinkkiä vaikuttavaan esiintymiseen

Miten tehdään vaikuttava ja vakuuttava esitys? Olipa kyseessä asiantuntijaluento, myyntipuhe tai pitchaus, näillä Kuulun vinkeillä pääset hyvin alkuun.