Ota yhteyttä

Tekoälytyökalu MacWhisper tekstittää audion nopeasti ja virheettömästi

27 marraskuuta 2023

Tekoälytyökalu Macwhisper tekstittää videot nopeasti ja virheettömästi. Se tunnistaa lukuisat eri kielet ja toimii myös suomeksi. Katso miten se toimii!

Tämä blogiteksti onkin video, jossa esitellään Macwhisper-nimistä tekstitystyökalua.

Tekoälytyökalu, joka auttaa todella paljon videon editointityötä on Macwhisper. Videon tekstitys on yleensä se viimeinen työvaihe, kun video on muuten valmiina. Tekstitys on todella tärkeää, sillä esimerkiksi somevideot katsotaan pääasiassa ilman ääntä.

Macwhisper tekee laadukkaita tekstityksiä myös suomeksi, ja osaa jopa laittaa kohdilleen pilkut ja pisteet.

Käännökset tietoturvallisesti paikallisesti Macissa

Macwhisper käyttää OpenAI-teknologiaa audiotiedostojen kääntämiseksi tekstiksi paikallisesti Macissa. Tämä uusi sovellus pystyy ymmärtämään, mitä audiotiedostoissa sanotaan, ja muuntaa sen tekstiksi.

Sovellus käyttää Whisper-teknologiaa, joka on osa OpenAI:ta. Koska kaikki käsittely tapahtuu paikallisesti Macissa, audiotiedostojasi ei koskaan lähetetä verkkopalvelimelle. Toisin sanoen kukaan ei pääse käsiksi transkriboimiisi audiotiedostoihin, mikä tekee koko prosessista tietoturvallisen.

Tukee useita tiedostomuotoja

Kun transkripti on valmis, voit kopioida ja muokata tekstiä tai jopa viedä sen SRT- ja VTT-tekstityksenä. Työkalu toimii MP3-, WAV-, M4A-audiotiedostojen sekä myös MP4-videotiedostojen kanssa.

Yksi parhaista asioista MacWhisperissa on, että transkriptio toimii useilla eri kielillä ja vieläpä virheettömästi!

Tällä videolla esitellään, miten Macwhisper toimii Adoben Premiere Pron kanssa yhdessä. Videolta näette, miten ohjelma toimii ja etenkin, kuinka nopeasti se toimii! Ohjelmalla menee tekstitykseen muutama minuutti ja valmis video näyttää hyvältä!

Lue myös nämä

Autopod tekoäly

Photoshopin tekoäly

Tekoäly visuaalisessa markkinoinnissa

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Uusi toimintakehotus

Tekoälyn mestarikurssi