Ota yhteyttä

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcastit automaattisesti

30 lokakuuta 2023

Tekoälytyökalu Autopod leikkaa podcast-videot automaattisesti ja säästää editoinnissa valtavasti työtynteja. Autopod on Premiere Pron lisäosa.

Tämä blogiteksti onkin video, jossa esitellään Autopod-nimistä tekoälytyökalua. Autopod helpottaa ja nopeuttaa videoeditointia merkittävästi. Autopod on saatavilla oleva lisäosa Adobe Premiere prohon. Tällä videolla pureudutaan erityisesti sen podcastien leikkausominaisuuteen.

Jos on äänitetty podcast ja kuvattu siitä myös video, useimmiten mukana on muutama eri kamerakulma. Jos on tehty esimerkiksi tunnin kestävä podcast ja mukana on ollut useampi kamera, niin koko video pitää käydä manuaalisesti läpi. Podcast-videon leikkaaminen on yleensä hyvin manuaalista työtä ja vie aikaa. Tekoäly pystyy auttamaan huomattavasti tässä asiassa. Erityisen hyödyllinen Autopod on siis silloin, kun käytetään useampaa kameraa, sillä se suorittaa juurikin monikameramuokkauksen todella tehokkaasti. Monikameraeditoinnin lisäksi Autopod tarjoaa myös sosiaalisen median klipinluontityökalun, joka nopeuttaa TikTok- ja Instagram Reels -klippien ottamista pitkistä jaksoista.

Helsingin tiimi teki pienen podcast-kuvausdemon videolle, jotta Ville pystyy videolla näyttämään Autopodin toimintaa.

Videolta näette, kuinka ohjelma toimii ja etenkin, kuinka nopeasti se toimii! Ohjelmalla menee muutama minuutti ja valmis video näyttää hyvältä!

Lisää Autopodista löydät Autopodin nettisivuilta.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Uusi toimintakehotus

Uusi toimintakehotus