Ota yhteyttä

Markkinointisuunnitelma ChatGPT:n avulla

28 kesäkuuta 2023

Näin suunnittelet ChatGPT:n avulla yritykselle markkinointisuunnitelman sisältöineen kaikkineen. Case esimerkkinä ravintovalmennusyritys.

Jonna Muurinen

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja.

Toivottavasti olet ehtinyt lukea jo kirjoitukseni tekoälytyökalujen hyödyntämisestä yleisesti markkinoinnissa. Jos et, niin lue se täältä: Tekoälytyökalujen hyödyntäminen markkinoinnissa. Tein tämän blogitekstin IG stooriyleisömme avustuksella. Kysyin, mikä yritys haluaisi olla case esimerkkinä, ja koska ravintovalmennus kiinnostaa itseänikin ja tiedän asiasta aika paljon, otin sen esimerkiksi.

Markkinoinnin suunnittelu on ChatGPT:n kanssa on prosessi

Samalla lailla, kuin normaalistikin tehtynä, markkinoinnin suunnittelu ChatGPT:n kanssa on prosessi. Jollei sinulla vielä ole ChatGPT-tunnuksia, niin luo sellaiset rohkeasti omalla sähköpostillasi ChatGPT:n nettisivuilla. Voit myös ladata sovelluksen puhelimeesi, mikäli sinulla on Applen puhelin. Kesäkuussa -23 sovellus löytyy vain iOS-käyttöjärjestelmälle. Varmasti pian myös muihin puhelimiin.

Prosessi, jolla suunnitelmasta sisältöihin edettiin:
1. Teemasta esitetyt kysymykset
2. Kohderyhmää kiinnostavat kysymykset teemasta
3. Asiakaspersoonien luominen
4. Kohderyhmien tarpeet ja innovaatiot
5. Markkinointisuunnitelma
6. Yksittäiset asiakokonaisuudet markkinointisuunnitelmasta, kuten liidimagneetti tai somesisältökalenteri

Lähde liikkeelle aina ratkaistavista ongelmista, haasteista ja kysymyksistä


Löydät kaikki tekemäni käskyt ja kyselyt kohta kohdalta. Alla oleva prompti ja vastaus löytyvät täältä.

Kysyin "Mitä ihmiset kysyvät eniten ravintovalmennuksesta?"
Vastaus:

Ravintovalmennuksen suhteen ihmisillä on monia yleisiä kysymyksiä, joita he saattavat kysyä valmentajalta. Tässä on esimerkkejä kysymyksistä, joita usein kysytään:

 1. Kuinka monta kaloria minun pitäisi syödä päivittäin?
 2. Mitkä ovat parhaat ruoat painonpudotukseen?
 3. Miten voin tasapainottaa ruokavaliotani saadakseni kaikki tarvittavat ravintoaineet?
 4. Onko olemassa erityisiä ruokavalioita, jotka auttavat minua saavuttamaan tavoitteeni?
 5. Mitä ruokia tulisi välttää?
 6. Miten voin parantaa suorituskykyäni urheilussa tai kuntosalilla ruokavalion avulla?
 7. Mikä on proteiinin rooli lihasten rakentamisessa ja kuinka paljon sitä tarvitsen?
 8. Kuinka usein minun pitäisi syödä? Onko aterioiden ajoituksella merkitystä?
 9. Onko ravintolisiä, jotka voisivat auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni?
 10. Miten voin tehdä terveellisiä valintoja kun olen ulkona syömässä tai matkalla?
 11. Onko olemassa erityisiä ruokia tai ravintoaineita, jotka voivat auttaa minua vähentämään väsymystä tai parantamaan keskittymistä?
 12. Miten voin hallita makeanhimoa ja muita mielitekoja?
 13. Kuinka alkoholi vaikuttaa terveyteeni ja fitness-tavoitteisiini?
 14. Mitä ruokia suosittelet vatsan turvotuksen tai ruuansulatusongelmien vähentämiseksi?
 15. Mitä neuvoja antaisit tasapainoisen ja kestävän ruokavalion ylläpitämiseksi pitkällä aikavälillä?

Nämä kysymykset kattavat monia eri aiheita ravitsemuksesta, ja ravintovalmentaja voi olla hyödyllinen resurssi auttamaan ihmisiä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa.

Jos kaipaat enemmän tai erilaisia kysymyksiä, ChatGPT niitä kyllä sinulle tuottaa vaikka loputtomasti, kunhan pyydät sitä aina jatkamaan.

Seuraavaksi varmista, että ostajapersoonan tarpeet on tiedossa

Käytin ChatGPT:n käyttäjille lisäosaksi tehtyä AIPRM:n valmispromptia. Voit kopioida promptin alta ja korvata "ravintovalmennus" sanan oman toimialasi sanalla. Löydät tämän promptin ja vastauksen täältä.

Category-related needs refers to the specific needs associated with a particular category of products or services. These needs can vary from person to person and depend on various factors such as age, gender, income, and cultural background. You are a market research expert with a lot of knowledge in ravintovalmennus. Give me ten very different underlying category-related needs for ravintovalmennus. Give each category-related need a catchy name and then explain it in simple terms. Don't explain why and what you are doing. Write in Finnish.

ChatGPT antoi seuraavanlaisia tarpeita ja ostajapersoonia:

 1. Energiaa Arkeen: Tämä kategoria liittyy ihmisten tarpeeseen saada lisää energiaa päivittäiseen elämäänsä ravitsemuksen avulla. Ravintovalmennuksen avulla he voivat oppia syömään oikein ja parantamaan jaksamistaan.

 2. Painonhallinnan Pro: Tässä kategoriassa ihmiset etsivät ravintovalmennusta auttamaan heitä painonhallinnassa, olipa kyse sitten laihtumisesta tai painon ylläpitämisestä terveellisellä tavalla.

 3. Urheilijan Voittoresepti: Tämä kohderyhmä koostuu urheilijoista, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja saavuttaa tavoitteensa oikean ravitsemuksen avulla.

 4. Ikääntyvän Elämänlaatu: Ikääntyneet ihmiset saattavat etsiä ravintovalmennusta, joka auttaa heitä säilyttämään terveytensä ja elämänlaatunsa syömällä ravinteikkaita ruokia.

 5. Kulttuurillinen Ruokakompassi: Tämä kategoria palvelee ihmisiä, jotka haluavat noudattaa tiettyä kulttuurista ruokavaliota, ja tarvitsevat ohjausta sen tasapainottamisessa ja terveellisessä toteuttamisessa.

 6. Lapsiperheen Ruokarauha: Perheet, joissa on lapsia, saattavat hakea ravintovalmennusta löytääkseen ratkaisuja terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon, joka sopii kaikille perheenjäsenille.

 7. Terveyttä Tiettyyn Tilanteeseen: Tämä kategoria keskittyy ihmisiin, joilla on erityisiä terveydellisiä haasteita, kuten diabetes, ja jotka tarvitsevat ravintovalmennusta näiden haasteiden hallintaan.

 8. Vegaanin Viisaus: Kasvissyöjät ja vegaanit voivat etsiä ravintovalmennusta varmistaakseen, että he saavat kaikki tarvitsemansa ravintoaineet pelkästään kasviperäisestä ruoasta.

 9. Opiskelijan EnergiaPakkaus: Opiskelijat saattavat tarvita ravintovalmennusta budjettiystävällisillä ja energiapitoisilla ruokaideoilla, jotta he voivat keskittyä opintoihinsa paremmin.

 10. Matkaaja Makujahtiin: Matkailijoiden ja seikkailunhaluisten ihmisten kategoria, jotka haluavat oppia yhdistämään eri maailmankeittiöitä ja nauttimaan monipuolisesta ravinnosta matkoillaan.

 

Koska tiesin, että ravintovalmentaja, joka halusi olla tämän testin koeyrityksenä, on erikoistunut esivaihdevuosi-ikäisten naisten valmentamiseen, täsmensin promptiani hieman. Voit kopioida promptin suoraan alta ja korvata lihavoidun toimialan ja kohderyhmän omallasi (prompti löytyy täältä)

I want you to act as a market research expert that speaks and writes fluent Finnish. Pretend that you know everything about every market also in Finnish. Produce ten audience segments for audiences in the following category: Ravintovalmennus aikuisille naisille, esivaihdevuosi-ikäisille naisille. Each segment should be defined by a deep underlying category-related need. Give each segment an emoji and a sassy title. Describe each segment’s category-related needs and give innovative ideas for specific initiatives they could do to better meet the needs of that segment. All your output shall be in Finnish language.

Tämä prompti tuotti vielä paremmat kohderyhmät:

 1. 🧘‍♀️ ”Tasapainon Taitajat” Tarve: Henkinen hyvinvointi ja ravitsemus Esivaihdevuosi-ikäiset naiset, jotka haluavat yhdistää henkisen hyvinvoinnin ja ravitsemuksen. He etsivät keinoja, joilla ruokavalio voi tukea mielen tasapainoa. Innovaatio: Järjestä mindfulness- ja ravintovalmennusyhteisö, jossa on meditaatioharjoituksia ja ohjeita mieltä tukeviin ruokiin.

 2. 🏋️‍♀️ ”Voimanaiset” Tarve: Fyysinen suorituskyky Tämä ryhmä on kiinnostunut siitä, miten ravinto voi tukea lihasvoiman ja kestävyyden kehittämistä. He etsivät vinkkejä proteiinin ja muiden ravintoaineiden optimaaliseen saantiin. Innovaatio: Luo liikunta- ja ravitsemussuunnitelma, joka keskittyy proteiinipitoisten aterioiden ja treenirutiinien yhdistämiseen.

 3. 💃 ”Elämän Tanssijat” Tarve: Energisyys ja elinvoima Naiset, jotka haluavat pitää itsensä energisinä ja elinvoimaisina ravinnon avulla. He haluavat tietää, mitkä ruoat auttavat pysymään aktiivisina ja iloisina. Innovaatio: Järjestä energiaa lisäävien ruoka-aineiden maisteluillat, joihin liittyy tanssia ja muita aktiivisia aktiviteetteja.

 4. 🍫 ”Herkuttelijattaret” Tarve: Mielihyvä ja nautinto Tämä ryhmä rakastaa herkutella ja etsii tapoja tehdä se terveellisemmin. He haluavat tietää, miten voivat nauttia ruoasta ilman, että se vaikuttaa negatiivisesti terveyteen. Innovaatio: Järjestä terveellisten herkkujen valmistuskursseja ja lanseeraa kuukausittainen terveellisten herkkujen tilauslaatikko.

 5. 🧠 ”Aivojen Akrobaatit” Tarve: Aivoterveyden ylläpito Naiset, jotka haluavat ruokavalionsa tukevan aivoterveyttä ja keskittymistä. He haluavat oppia, mitkä ravintoaineet auttavat aivoja toimimaan tehokkaasti. Innovaatio: Luo aivoterveyspaketti, joka sisältää ruokavalio-ohjeita, reseptejä ja harjoituksia aivojen terveyden edistämiseksi.

 6. 🌺 ”Luonnon Lemmikit” Tarve: Ekologisuus ja kestävä kehitys Naiset, jotka haluavat ruokavalionsa olevan ekologinen ja kestävä. He ovat kiinnostuneita luomu- ja lähiruoasta. Innovaatio: Järjestä vihreä ruokaklubi, jossa jäsenet voivat osallistua luomuruoanlaittokursseille ja vierailla paikallisilla maatiloilla.

 7. 🌱 ”Kasviskuningattaret” Tarve: Kasvispainotteinen ruokavalio Tämä ryhmä haluaa siirtyä kasvispainotteiseen tai vegaaniseen ruokavalioon ja etsii apua sen toteuttamisessa. Innovaatio: Kehitä kasvisruokavaliopaketti, joka sisältää reseptejä, ostoslistoja ja webinaareja kasvisruokavalion perusteista.

 8. 🍼 ”Tulevat Äidit” Tarve: Hedelmällisyys ja raskauden valmistelu Naiset, jotka suunnittelevat raskautta ja haluavat ravintovalmennusta tukemaan hedelmällisyyttä ja terveellistä raskautta. Innovaatio: Luo raskautta suunnitteleville naisille suunnattu ravintovalmennusohjelma, joka keskittyy hedelmällisyyttä tukeviin ravintoaineisiin.

 9. 💤 ”Unen Neidot” Tarve: Unen laatu Naiset, jotka haluavat parantaa unensa laatua ravinnon avulla. He etsivät tietoa ruoka-aineista, jotka voivat auttaa rentoutumaan ja nukkumaan paremmin. Innovaatio: Kehitä uniystävällinen ravintovalmennusohjelma, jossa keskitytään rentouttaviin ruokiin ja unirutiineihin.

 10. 🚀 ”Urakiitäjät” Tarve: Työssä jaksaminen ja stressinhallinta Naiset, jotka haluavat parantaa työssä jaksamistaan ja hallita stressiä terveellisen ruokavalion avulla. Innovaatio: Luo työpaikkaohjelma, joka sisältää lounassuunnitelmia, taukojumppaa ja stressinhallintatekniikoita ravinnon näkökulmasta.

Nyt kun kohderyhmät tarpeineen ovat näin selkeitä, sisältöjen suunnittelu juuri heille voi alkaa!

Kokonaisvaltainen markkinointisuunnitelma yritykselle ChatGPT:llä

ChatGPT tekee juuri niin tarkan suunnitelman kuin käsket sen tehdä. Käytin tähän AIPRM-lisäosaa, josta löysin todella kattavan promptin pienyritysten markkinointisuunnitelman tekemiseen. Voit kopioida sen alta, kunhan muistat vaihtaa ravintovalmentajan tilalle oman toimialasi. 

Act like a marketing expert and manager. Create a marketing plan using the following outline for Ravintovalmentaja, tavoitteena kasvattaa tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita. Pääasiakaskohderyhmä ovat esivaihdevuosi-iässä olevat naiset Suomessa. in Finnish. Use headings accordingly. Use bullet points when creating the output and clearly lay it out in sections so I can copy and paste it into MS Word. Our Objective - State the objective of the marketing plan. To Achieve This Objective - outline the steps to achieve the objective. Company initiative – describe the company initiative. Initiatives – come up with maximum 3 best initiatives that are need to reach our objective. Then describe the initiative, state the goal of the initiative, and define metrics to measure success. Put this in sections. Marketing strategy – write a short paragraph about what is the best marketing strategy. Marketing plan is in three phases – fill them out in clear sections and title them. 1. Attracting the right audience: a. Target market? Who is the target market. Create a short avatar. b. Message to market; i. Give me 3 to 6 deep emotional pain points related to our product. And 2 external pain point. ii. Give me 5 gains that the target audience desires, wants or expects from the course. iii. Define the value proposition clearly. iv. Define the products and services. v. Write a story brand using the Hero’s Journey. vi. Give me an idea for the campaign narrative, what could the narrative or theme of the campaign be. a. What are the best channels to reach the audience. 2. Nurturing The Sale – from lead to sale: a. Give me 5 specific lead magnet ideas with titles and at least 3 of them should be pdf ideas. b. Create a checklist of the following infrastructure: i. Lead capture website/webpages ii. Google My Business iii. Newsletters iv. Blogs v. Follow-up process for inbound leads vi. Social media profiles vii. Email auto-responder sequences viii. Inbound enquiry ix. New opt-in lead email sequence x. Customer complaint xi. Remarketing & Pixels xii. Customer review system xiii. Marketing Asset Review Checklist c. Give me a list of 5 to 10 kpis we should measure. d. Traffic Generator: i. Based on the preference of traffic given in the prompt give me a step-by-step plan for each preference. e. Define the flow for the best sales funnel for the campaign using a free traffic strategy. And then put in a bullet list what elements are needed for the sales funnel. f. Create a checklist for building trust on the website using these points: i. Phone Number ii. Professional Email Address i.e., support@yourdomain.com iii. Physical Address iv. CRM v. Privacy Policy & T & Cs vi. Support Ticketing System vii. Professional Web Design viii. Social Media Profiles ix. Any Awards or Recognitions g. Tell me the best pricing strategy and suggest pricing. 3. After sales: a. Increase Customer Lifetime Value by giving me a plan on: i. Give me 5 ideas I can upsell to my customers. ii. Give me 5 ideas what I can sell as a subscription, membership or anything that requires a recurring fee. b. Give me a referral strategy. The last thing is to create an action plan for me to do from all the above. Give me a month by month plan for 12 months.
 

Ja tässä tulee suunnitelma

 

Tavoitteemme: Tämän markkinointisuunnitelman tavoitteena on kasvattaa Ravintovalmentajan brändin tunnettuutta ja hankkia uusia asiakkaita. Pääasiakaskohderyhmämme ovat esivaihdevuosi-iässä olevat naiset Suomessa.

Tavoitteen saavuttaminen: Tavoitteen saavuttamiseksi keskitymme seuraaviin vaiheisiin:

 1. Oikean kohdeyleisön houkutteleminen:
 2. Myynnin hoitaminen - liidistä kaupaksi:
 3. Jälkimyynti:

Yrityksen aloite: Ravintovalmentaja pyrkii tarjoamaan räätälöityä ravintovalmennusta ja ohjausta esivaihdevuosi-ikäisille naisille auttaakseen heitä parantamaan kokonaisvaltaista terveyttään ja hyvinvointiaan oikeanlaisen ravitsemuksen avulla.

Aloitteet:

 1. Sisältömarkkinointi:

  • Tavoite: Vakiinnuttaa Ravintovalmentaja auktoriteettina ravintovalmennuksen saralla esivaihdevuosi-ikäisille naisille.
  • Mittarit: Verkkosivujen kävijämäärä, blogien lukumäärä ja lukijoiden sitoutuminen.
 2. Sosiaalisen median mainonta:

  • Tavoite: Tavoittaa kohdeyleisö tehokkaasti sosiaalisen median mainonnan avulla.
  • Mittarit: Mainosnäyttöjen ja -klikkausten määrä, seuraajien lisääntyminen sosiaalisessa mediassa.
 3. Käyttäjäarvostelut ja suosittelut:

  • Tavoite: Kasvattaa asiakkaiden luottamusta Ravintovalmentajaan käyttäjäarvosteluiden ja suositteluiden avulla.
  • Mittarit: Positiivisten arvosteluiden ja suositteluiden määrä, asiakkaiden uudelleenostojen ja suositusten osuus.

Markkinointistrategia: Paras markkinointistrategia Ravintovalmentajalle on keskittyä kohdennettuun sisältömarkkinointiin, hyödyntää sosiaalista mediaa ja luoda positiivinen maine käyttäjäarvosteluiden avulla.

Markkinointisuunnitelma kolmessa vaiheessa:

 1. Oikean kohdeyleisön houkutteleminen: a. Kohdemarkkina:

  • Kohdeyleisö: Esivaihdevuosi-iässä olevat naiset Suomessa.
  • Lyhyt asiakasprofiili: Esivaihdevuosi-ikäinen nainen, joka haluaa parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan ravitsemuksen avulla. b. Viesti kohdemarkkinalle: i. 3-6 syvää tunnepohjaista kipukohtaa liittyen tuotteeseemme:
   • Painonhallinnan vaikeus.
   • Energian puute ja väsymys.
   • Ruokailun hallitsemattomuus ja syyllisyys.
   • Ulkonäön epävarmuus.
   • Hormonaaliset haasteet. ii. 5 hyötyä, joita kohdeyleisö odottaa ravintovalmennuskurssilta:
   • Painonhallinnan helpottuminen.
   • Lisääntynyt energia ja vireystila.
   • Tasapainoinen ruokailu ja hyvät ravitsemustottumukset.
   • Itsetunnon ja itsevarmuuden kasvu.
   • Hormonaalisen tasapainon parantuminen. iii. Arvolupaus:
   • Tarjoamme räätälöityä ravintovalmennusta, joka auttaa saavuttamaan terveellisen painon, lisäämään energiatasoa ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. iv. Tuotteet ja palvelut:
   • Räätälöity ravintovalmennusohjelma.
   • Verkkokurssit ja webinaarit.
   • Yksilölliset ravitsemusohjeet ja ruokavaliosuunnitelmat. c. Tarinanbrändäys käyttäen sankarin matkaa:
  • Tarina: Esivaihdevuosi-ikäinen nainen taistelee terveysongelmien ja ravitsemushaasteiden kanssa, kunnes löytää Ravintovalmentajan palvelut, jotka auttavat häntä voittamaan esteet ja saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. d. Kampanjanarratiivi tai teema:
  • "Tee muutos: Ravintovalmentaja auttaa sinua kohti terveempää ja energisempää elämää." e. Parhaat kanavat kohdeyleisön tavoittamiseen:
  • Verkkosivut ja blogit.
  • Sosiaalinen media (Facebook, Instagram).
  • Sähköpostimarkkinointi.
  • Yhteistyö vaikuttajien ja terveysalan ammattilaisten kanssa.
 2. Myynnin hoitaminen - liidistä kaupaksi: a. 5 tarkkaa liidimagneetti-ideaa otsikoineen, joista vähintään 3 olisi PDF-muodossa:

  • "Ravinto-opas: Terveelliset ruokavalinnat esivaihdevuosi-ikäisille naisille."
  • "Viiden päivän ravitsemusohjelma energisyyden lisäämiseksi."
  • "Ravitsemus ja painonhallinta - Asiantuntijan vinkit ilmaiseksi!"
  • "Ravitsemuswebinaari: Tasapainoisen ruokavalion salaisuudet."
  • "Ilmainen konsultaatio: Saavuta tavoitteesi ravintovalmentajan avulla." b. Infrastruktuurin tarkistuslista: i. Liidien keräämiseen tarkoitetut verkkosivut/verkkosivut. ii. Google My Business -profiili. iii. Uutiskirjeet. iv. Blogit. v. Seurantaprosessi sisääntuleville liideille. vi. Sosiaalisen median profiilit. vii. Sähköpostin automaattiset vastausviestit. viii. Sisääntuleva tiedustelu. ix. Uuden liidin opt-in-sähköpostisarja. x. Asiakaspalautteet ja reklamaatioiden käsittely. xi. Uudelleenmarkkinointi ja pikseliseuranta. xii. Asiakasarvostelujärjestelmä. c. 5-10 KPI-mittaria, joita tulee seurata:
  • Verkkosivujen kävijämäärä ja sivustolla vietetty aika.
  • Liidien määrä ja konversioprosentti.
  • Uutiskirjetilausten lukumäärä.
  • Sosiaalisen median sitouttavuus (tykkäykset, kommentit, jakamiset).
  • Verkkokurssien ja webinaarien osallistujamäärä. d. Liikenteen luonti: i. Liikenteen mieltymyksen mukaan annettuna vaiheittainen suunnitelma jokaiselle mieltymykselle. e. Paras myyntikanava kampanjan liidistä kaupaksi -vaiheessa käyttäen ilmaista liikennestrategiaa:
  • Myyntisuppilo:
   1. Liidimagneetin tarjoaminen verkkosivuilla.
   2. Liidin antama sähköpostiosoite ja rekisteröityminen uutiskirjeelle.
   3. Automaattiset sähköpostisarjat tarjoavat lisätietoa ja ravintovalmennuksen hyötyjä.
   4. Kutsu webinaariin tai ilmaiseen konsultaatioon.
   5. Webinaarissa tai konsultaatiossa tarjous ravintovalmennuksesta.
  • Myyntisuppilon tarvittavat elementit:
   • Houkutteleva liidimagneetti.
   • Laadukas ja informatiivinen uutiskirje.
   • Ammattimaisesti suunnitellut sähköpostisarjat.
   • Vakuuttava webinaari tai konsultaatio.
   • Selkeä tarjous ravintovalmennuksesta.
 3. Jälkimyynti: a. Asiakkaan elinaikaisen arvon lisääminen: i. 5 myynti-ideoita lisämyyntiin. ii. 5 ideointia tilausperusteisista tuotteista, jäsenyyksistä tai muista palveluista.

Huhhuh, melkoinen pläjäys, ja varmasti joukossa on paljon ylimääräistä, mutta ihan näin perusteellista suunnitelmaa en ole tainnut nähdä koskaan. Joka ikistä kohtaa tässä voi muokata, laajentaa tai tiivistää omien toiveiden mukaisesti.

Suunnitelmassa mainitaan esimerkiksi liidimagneetti tai uutiskirje. Jos nämä eivät ole tuttuja asioita, pyydä seuraavaksi ChatGPT:tä suunnittelemaan sinulle liidimagneetti tai vaikkapa uutiskirjesarja seuraavaksi vuodeksi!

Somesisältösuunnitelma Chat GPT:n avulla

Prompti, jolla sisältösuunnitelma tehtiin on alla kopioitavissa:
Your task is to help me create 30 local SEO optimized social media posts for the following business in Finnish. Each post should contain at least five keywords that are important for that business type for local SEO written out naturally in sentences. Each post you give me should be at least 5 sentences long. The posts should not mention discounts or new products. Everything I said above is important and must be followed. Please pretend you are a local SEO expert. Please put each of these posts in a nice looking table so it looks like a calendar. Also, please give a suggestion for what image they should use for each post. The only columns in the grid should be for the (1) post #, (2) post, (3) suggested image. The very first thing you say should be a big bold header that says "Merchynt's Magical Social Media Posts for CLIENT" and replace CLIENT with the Business name provided in the prompt. Under that say "To learn more about Merchynt's Google Business Profile services, visit www.merchynt.com." Under the table, please write "If you found this tool helpful please leave us a thumbs up on the prompt page so we know to keep enhancing it and build more ones like it!

Kun promptasin näin, sain alla olevan taulukon. Pyysin kolmeakymmentä, sain 9, jonka jälkeen olisi pitänyt kehottaa jatkamaan.

Post # Post Suggested Image    
1 Hei naiset! Oletko huomannut muutoksia kehossasi? 🌺 Ravintovalmentaja on täällä auttaakseen sinua löytämään tasapainon ruokavaliossa. Esivaihdevuosi-ikäisten naisten on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota terveelliseen ravintoon. Lähesty elämäsi tätä vaihetta voimalla ja ilolla. 💪 #Ravintovalmentaja #Esivaihdevuodet #Naiset #Terveys #Ruokavalio Kuva hymyilevästä naisesta, joka pitää terveellistä salaattia
2 Esivaihdevuosi-ikäiset naiset, tämä on teille! Ymmärrämme, että hormonaaliset
muutokset voivat olla haastavia. Ravintovalmentaja tukee sinua löytämään ravinteikkaat ruoat ja terveelliset elämäntavat, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi paremmaksi. ❤️ #TerveellinenElämä #Ravintovalmentaja #Naiset #Esivaihdevuodet #Ravinteikas
Kuva naisesta, joka nauttii ulkoilmasta syöden hedelmää
3 Etsitkö tukea ja ohjausta ruokavalioosi? Ravintovalmentaja tarjoaa räätälöityjä
ravitsemussuunnitelmia esivaihdevuosi-ikäisille naisille. Autamme sinua löytämään ruokavalion, joka tukee kehosi tarpeita ja auttaa sinua tuntemaan olosi energiseksi. ✨ #Ravintovalmentaja #Ravitsemussuunnitelma #Esivaihdevuodet #Naiset #Energia
Kuva naisesta, joka katselee ravitsemussuunnitelmaa
4 Onko sinulla esivaihdevuosioireita? Tiesitkö, että ravinnolla on suuri merkitys
 oireiden hallinnassa? Ravintovalmentaja on asiantuntija, joka voi auttaa sinua tekemään terveellisiä valintoja. Ota yhteyttä ja anna meidän tukea sinua tällä matkalla. 💖 #Ravintovalmentaja #Esivaihdevuodet #TerveellisetValinnat #Naiset #Ravitsemus
Kuva käsi pitämässä hedelmiä ja vihanneksia
5 Esivaihdevuosi-ikäiset naiset, muistakaa, että ette ole yksin! 🤗 Yhdessä voimme löytää ravitsemusratkaisut, jotka tekevät sinusta vahvemman ja terveemmän. Ravintovalmentaja on täällä sinua varten. 💕 #Ravintovalmentaja #Naiset #Ravitsemus #Esivaihdevuodet #Yhdessä Kuva naisryhmästä, joka nauraa yhdessä
6 Tervetuloa ravintovalmennukseen, jossa keskitymme esivaihdevuosi-ikäisten
naisten erityistarpeisiin. Opi miten tasapainottaa hormonit ja lisätä energiaa ravitsemuksen avulla. Sinä ansaitset parasta! 💐 #Ravintovalmentaja #Esivaihdevuodet #Naiset #Ravitsemus #Energia
Kuva naisesta, joka nauttii terveellisestä aamiaisesta
7 Tule mukaan inspiroivaan ravintovalmennukseen! Teemme yhdessä matkaa
kohti terveellisempää elämää. Opi, kuinka ravinto vaikuttaa kehosi toimintaan ja miten se voi auttaa esivaihdevuosi-ikäisiä naisia. 🥑 #Ravintovalmentaja #Terveys #Esivaihdevuodet #Naiset #Ravinto
Kuva raikkaista hedelmistä ja vihanneksista pöydällä
8 Haluatko ymmärtää paremmin ravitsemuksen vaikutuksia esivaihdevuosien
aikana? Ravintovalmentaja auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita ja tukee sinua matkallasi kohti terveellisiä elämäntapoja. 🌟 #Ravintovalmentaja #Esivaihdevuodet #TerveellinenElämä #Naiset #Ravitsemus
Kuva naisesta, joka tekee ruokaostoksia kaupassa
9 Esivaihdevuodet ovat aika, jolloin kehosi tarvitsee erityistä huolenpitoa. Tiedämme, että tämä voi olla haastavaa, mutta olemme täällä auttaaksemme sinua. Ravintovalmentaja auttaa sinua tekemään ravitsemusvalintoja, jotka sopivat juuri sinulle. 💗 #Ravintovalmentaja #Esivaihdevuodet #Ravitsemus #Naiset #Huolenpito        
ChatG

Somesisältösuunnitelma Chat GPT:n avulla

Luo valmis somevideo Invideolla

Kun suunnitelma on valmis ja on aika toteuttaa valmiita materiaaleja, Invideo on mukava uutuus kevyeen somevideotuotantoon. Katso, miten loin ravintovalmennukselle somevideon.

 

Tee video tekstillä -työkalut

 1. Lumen5: Tämä on erittäin suosittu työkalu, joka muuntaa blogikirjoitukset ja muun tekstin videoiksi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä kuvia, videoita ja musiikkia.

 2. Animaker: Tämä on toinen suosittu työkalu, joka mahdollistaa animaatioiden luomisen tekstistä. Se tarjoaa monia mukautusvaihtoehtoja.

 3. InVideo: Tämä työkalu tarjoaa laajan valikoiman malleja, joiden avulla voit luoda ammattimaisia videoita tekstistä.

 4. Adobe Spark: Tämä on monipuolinen työkalu, joka mahdollistaa tekstistä tehtyjen videoiden luomisen. Se tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja. Kokeile tätä, jos käytät muitakin Adoben työkaluja.

Kopioi tämä kaikki mille tahansa toimialalle

Alla olevalla videolla näytän, kuinka monistat tämän kaiken mille tahansa toimialalle, työskentelet sitten tilitoimistoalalla, myyt valokuitua tahi olet taidegallerian omistaja.

Lue lisää tulevista webinaareistamme

Uusi toimintakehotus

Tekoälyn mestarikurssi

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä kirjoitukset:
Canvan tekoälyominaisuudet sisällöntuotannossa-1

Tekoälyn käyttö markkinoinnin suunnittellussa ja toteuttamisessa