Ota yhteyttä

Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa

7 toukokuuta 2023

Näin tekoäly auttaa markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Lue myös mitä ihmiset pitävät tekoälyn suurimpana uhkana ja mahdollisuutena.

Jonna Muurinen

Kuulun perustaja, toimitusjohtaja ja pääkouluttaja.

Tekoäly on hyökynyt valtavalla vauhdilla markkinoinnin, viestinnän ja myynnin suunnittelun, toteuttamisen ja analysoimisen työkaluksi. Osa markkinoijista on kokeillut jo laajaa repertuaaria työkaluja, kun taas toiset eivät ole ehtineet ensimmäiseenkään mukaan.

Tärkeää olisi kuitenkin ymmärtää, että työkalut on julkaistu aikaisessa vaiheessa juuri siksi, että niitä rohkaistuttaisiin kokeilemaan matalalla kynnyksellä ja mahdolliset virheet tehtäisiin heti nyt alussa, jotta työkaluja voidaan kehittää nopeasti paremmiksi.

Tärkeää on ymmärtää myös se, että jokainen päivä, jonka skippaamme tekoälyharjoituksissa, jättää meitä jälkeen niistä, jotka tekoälytyökaluja hyödyntävät. Nämä työkalut tulevat muuttamaan jokaisen näppäimistöllä töitä tekevän työnkuvaa takuuvarmasti, teit itsenäisiä kokeiluja jo nyt, tai et.

Löydät tämän blogikirjoituksen lopusta tulokset tekemäämme kyselyyn tekoälyn käytöstä markkinoinnissa ja viestinnässä. Kysely toteutettiin toukokuussa 2023.

Mitä markkinoija voi tekoälyn avulla tehdä?

Tekoäly ennen kaikkea tehostaa työskentelyämme, mutta sillä voidaan tuoda merkittävä määrä luovuutta mukaan. Se auttaa ymmärtämään asiakkaita paremmin, luomaan kohdennettua ja personoitua sisältöä, optimoimaan markkinointikampanjoita ja mittaamaan tuloksia. Alla lista siitä, miten tekoälyä voi hyödyntää, esimerkit löytyvät alempaa tästä blogitekstistä.

Voit hyödyntää tekoälytyökaluja markkinoinnin suunnittelussa monin tavoin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

  • Markkinatutkimus: Voit käyttää tekoälytyökaluja keräämään ja analysoimaan dataa markkinoista, kilpailijoista, asiakkaista ja trendeistä. Voit myös hyödyntää tekoälyn ennustuskykyä arvioidaksesi markkinointistrategiasi potentiaalia ja riskejä. Esimerkkejä löydät hieman alempaa tästä kirjoituksesta.
  • Sosiaalinen media: Voit käyttää tekoälytyökaluja seuraamaan ja analysoimaan sosiaalisen median dataa liittyen yritykseesi, kilpailijoihisi, tuotteisiisi tai palveluihisi tai markkinatrendeihin. Voit myös hyödyntää tekoälyä tunnistamaan mielipidevaikuttajia. Nykyisin on myös lukuisia sosiaalisen median julkaisutoimintaan ja hallinnointiin liittyviä työkaluja. Esimerkin someanalyysistä löydät alempaa tästä kirjoituksesta. Ja esimerkki somekanavien hallinnoinnista löytyy myös alta.
  • Verkkosivut: Voit käyttää tekoälytyökaluja parantamaan verkkosivujesi suunnittelua, sisältöä ja toimivuutta. Voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä testaamaan erilaisia verkkosivujen versioita ja valitsemaan parhaat vaihtoehdot, optimoimaan verkkosivujen hakukoneoptimointia (SEO), mukauttamaan verkkosivujen sisältöä käyttäjien mieltymysten mukaan ja seuraamaan verkkosivujen liikennettä ja konversioita. SEO-työkaluista esimerkkejä löydät hieman alempaa tästä kirjoituksesta.
  • Markkinointimix: Voit käyttää tekoälytyökaluja optimoidaksesi markkinointimixisi eli tuotteen, hinnan, jakelun ja viestinnän. Voit esimerkiksi testata erilaisia hinnoittelumalleja, jakelukanavia ja mainosviestejä tekoälyn avulla ja valita parhaat vaihtoehdot.
  • Markkinointikampanjat: Voit käyttää tekoälytyökaluja luomaan ja toteuttamaan tehokkaita markkinointikampanjoita. Voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä kohdentamaan ja personoimaan mainoksesi, luomaan houkuttelevaa sisältöä, automatisoimaan markkinointitoimintoja ja mittaamaan kampanjoidesi tuloksia.
  • Sisällön luonti: Tekoäly voi auttaa sinua luomaan nopeasti kohdennettua ja personoitua sisältöä markkinointikampanjoihisi, perustuen asiakasdataan ja -käytökseen. Voit käyttää tekoälytyökaluja sisältösuunnitelman luomiseen, tekstien tuottamiseen, kuvien tekemiseen ja jopa videoiden editoimiseen. Sisällöistä löydät esimerkin alempaa tästä kirjoituksesta
  • Analytiikka: Tekoäly voi auttaa sinua keräämään, analysoimaan ja visualisoimaan suuria määriä dataa asiakkaistasi, kilpailijoistasi ja markkinatrendeistä. Voit käyttää tekoälyä tunnistamaan asiakasprofiileja, segmenttejä, polkuja ja käyttäytymismalleja sekä ennustamaan asiakaskysyntää, konversioita ja lojaliteettia. Asiakasprofiilin tekemisestä löydät esimerkin alempaa.

Markkinatutkimus ja analytiikka

Tekoäly voi auttaa melkoisesti laajojen tietojen hankinnassa, niiden käsittelyssä ja tiivistämisessä ymmärrettävään muotoon.

Olen itse tehnyt jo melko paljon erilaisia markkinatutkimuksia asiakkaillemme käyttäen apuna eri työkaluja. Esimerkiksi eräs asiakkaamme lanseerasi olemassa olevaa tuotettaan Ranskan markkinoille. Markkinatietoa oli jo jonkin verran saatavilla, mutta tekoälytyökalujen avulla

  1. Löysimme paljon mahdollisia asiakasyrityksiä ja
  2. Pystyimme muodostamaan parempia asiakaspersoonia (asiakaspersoonien luomisesta löydät esimerkin alempaa)

Olen itse pyytänyt Bingin tekoälyä analysoimaan asiakasyritysten ja näiden kilpailijoiden eri somekanavia ja niiden sisältöä.

Alla oleva kuva on esimerkki kysymyksestä. Olen kysynyt tätä blogitekstiä varten analyysiä kuudesta eri energia-alan yhtiöstä. Syy, miksi käytin tähän juuri Bingiä on, että se pystyy tutkimaan internet-sisältöä linkkien avulla. Se kykenee siis pelkän url-osoitteen avulla tekemään melkoisia yritysanalyysejä.

Tätä varten en esimerkiksi käyttäisi ChatGPT:tä, joka välillä satuilee ihan omiaan. ChatGPT on parhaimmillaan tekstin tuottamisessa, sen tiivistämisessä ja muotoilussa.

Kysymykseni Bingille:

Tekoälyn käyttö markkinoinnissa Bing someanalyysi

Bingin vastaus minulle (tilan säästämiseksi lisään kolmen ensimmäisen yrityksen pika-analyysin sekä yhteenvedon)

Bing tekoäly someanalyysi(1)Bingin someanalyysi energia-alan Linkedin-sivuista

Asiakaspersoonat ja hakijapersoonat syntyvät nopeasti

Olen myös luonut Bingin tekoälyn avulla asiakasyritysten haastatteluiden pohjalta asiakaspersoonia, ydinviestejä asiakaspersoonille ja visualisointityökalujen avulla luonut asiakaspersoonista avatarit. Olen kokeillut luoda asiakaspersoonia myös syöttämällä Bingille vain yrityksen nettisivun osoitteen ja ihan kelvollisia valistuneita arvauksia se pelkästään tämänkin tiedon valossa tekee. Teemme kuitenkin itse aina syvälliset haastattelut asiakkaillemme, jotta varmasti saamme juuri oikeanlaiset asiakaspersoonat tai rekrymarkkinoinnin kohdatta hakijapersoonat, ja etenkin tällaisen lisätiedon avulla Bing pääsee loistamaan syväanalyyseillään.

Tein tätä blogikirjoitusta varten esimerkin Bingin kanssa, ja pyysin sitä luomaan Wärtsilälle tärkeimmät hakijapersoonat rekrymarkkinointia varten, perustuen muutamaan Wärtsilän verkkosivuston url-osoitteeseen sekä heidän LinkedIn-sivunsa jobs-osioon. Hakuun ja vastaukseen meni lopulta noin minuutti aikaa. Minuutti! Normaalisti tällaisia hiotaan vähintäänkin tunteja.

Bing rekrytointimarkkinointi hakijapersoonat

Bing rekrymarkkinoinnin hakijapersoonatBing rekrymarkkinoinnin hakijapersoonien tavoittaminen(1)

Hakukoneoptimointi hyötyy tekoälystä 

Melkeinpä jokaiseen hakukoneoptimoinnin sisällölliseen osuuteen voi käyttää tekoälyä, mutta pieni varoituksen sana on paikoillaan. Jos ottaa tavaksi käyttää tekoälyätekstejä joka käänteessä, etenkin niitä yhtään muokkaamatta, menettää hyvin nopeasti yhteyden lukijoihin. Jos on vähänkään käyttänyt tekoälytekstejä itse, ne on helppo tunnistaa. Suosittelen AINA muokkaamaan tekstiä omaan tyyliin sopivaksi.

En ole muuten itse käyttänyt tekoälyä tämän tekstin hakukoneoptimointiin ollenkaan. Missaanko mahdollisuuteni saada teksti löydetyksi? No enpä usko – luulen itse, että tämä teksti on harvinaisen persoonallisella tyylillä kirjoitettu tekoälyaiheinen blogikirjoitus ;-)

Apua metatekstien tuottamiseen tekoälyltä

Metatekstit ovat sellainen osa-alue hakukoneoptimoinnissa, joka jää usein tekemättä. Koodarit eivät pidä niitä merkityksellisinä verkkosivun toimivuuden kannalta, ja moni markkinoija ei yksinkertaisesti ymmärrä niiden myynnillistä ja viestinnällistä tärkeyttä. On kuitenkin olemassa niin paljon täysin ilmaisia tai hyvin edullisia tekoälytyökaluja hakukoneoptimoidun tekstin tuottamiseen – ja nyt jopa metatekstien kirjoittamiseen. 

Pari esimerkkiä alla. Olen syöttänyt kahdelle työkalulle tämän blogitekstin otsikon ja toivonut apua metatekstiin. Ensimmäinen työkalu on Frase.

Frasen käyttö alla olevaan tarkoitukseen oli ilmaista. Lähes kaikilla työkaluilla on vähintäänkin ilmainen 7–14 vuorokauden testijakso, joten kannattaa kyllä kokeilla, mistä itse tykkää eniten.

SEO metatekstien AI kirjoittaja

Toinen työkalu, Dashword, on täysin ilmainen, eikä vaatinut edes sisäänkirjautumista. Itse asiassa myös metatekstit ovat paljon valmiimmassa muodossa ja parempaa suomen kieltä, kuin yllä olevassa esimerkissä.

Ilmainen Meta-teksti generaattori Dashword

Sisällöntuotanto

Nykyiset AI-työkalut ovat parhaimmillaan sisällöntuotannossa. Todennäköisesti suurin osa tätäkin kirjoitusta lukevista henkilöistä on ehtinyt kokeilla jo Chat GPT:n kirjoitusominaisuuksia. Vähintäänkin sitä kannattaa käyttää tiivistelmien tekemiseen tai raakatekstin tuotantoon. Kysyessäni Chat GPT:ltä miten sitä voi käyttää sisällöntuotannossa hyväksi, se vastasi näin (hieman editoituna):

ChatGPT on erinomainen työkalu sisällöntuotannossa, sillä se pystyy luomaan luonnolliskielistä tekstiä monilla eri aihealueilla. Voit käyttää ChatGPT:tä luomaan esimerkiksi

  • blogikirjoituksia,
  • artikkeleita,
  • tuoteluetteloita,
  • ohjeita,
  • uutiskirjeitä 
  • somesisältöjä

Voit aloittaa käyttämällä ChatGPT:tä aihetta koskevan idean saamiseksi. Kirjoita kysymys tai aihe, jonka haluat käsitellä, ja pyydä ChatGPT:ä antamaan sinulle aiheeseen liittyviä ideoita. ChatGPT vastaa sinulle sen perusteella, mitä se on oppinut suuresta määrästä tekstejä ja aiheista.

Kun olet löytänyt hyvän aiheen, voit pyytää ChatGPT:tä kirjoittamaan tekstiä siitä. Voit antaa ChatGPT:lle tiettyjä parametreja, kuten sanamäärän tai tyylin, ja se luo tekstiä näiden parametrien perusteella. Voit myös muokata ja parannella tekstiä, jota ChatGPT tuottaa, jotta se vastaa paremmin tarkoitustasi.

Muista, että ChatGPT on tietokoneohjelma, joka perustuu algoritmeihin ja oppimiseen suurista tekstimassoista. Se ei ole täydellinen ja voi tuottaa virheitä tai epäjohdonmukaisuuksia. On tärkeää, että luet ja tarkistat ChatGPT:n luoman tekstin huolellisesti ennen sen julkaisua tai käyttöä.

Lopuksi, vaikka ChatGPT voi auttaa sinua luomaan tekstiä nopeasti ja tehokkaasti, on tärkeää muistaa, että se ei korvaa ihmisen luovaa ajattelua tai kokemusta. Sinun on käytettävä omaa asiantuntemustasi ja perspektiiviäsi luodaksesi laadukasta sisältöä.

Itse voin lisätä, että sisältöideointi on ollut äärettömän paljon helpompaa, kun on väsymätön sisältöideanikkari kaverina miettimässä sisältöjä. Erään koulutuspäivän aikana loimme superpesisjoukkueelle 100 erilaista TikTok-sisältöideaa – ja kaikki niistä olivat oikeasti toteutuskelpoisia!

Sisältökalenteri

Halusin testata, miten hyvin sisältökalenterin luominen luonnistuu tekoälyltä ja häkellyin tuloksista. Noin viidessä minuutissa sain sisältökalenterin Kuulun kanaviin, kun pyysin tekoälytyökalua käymään läpi Kuulun brändäys-aiheiset kirjoitukset ja luomaan seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi julkaisukalenterin niihin liittyen. Annoin siis aiheen, nettisivulinkin ja kanavat, joihin tarvitsemme sisältöä eri ajankohtina. Alla on pieni osa kahden kolmen kuukauden sisällöistä.

Kuululle julkaisukalenteri tekoälyn avulla

Sosiaalisen median hallinnointi ja julkaisut

Paitsi että sisältöideoita voi ideoida nyt lukuisten eri työkalujen kanssa, niin myös itse kanavia voi hallinnoida erilaisilla tekoälypohjaisilla työkaluilla. Ne tekevät jopa valmiita sisältöjä sinulle parin avainsanan turvin. 

Yksi vaikuttavimmista työkaluista on ollut Predis.ai, joka mainostaakin olevansa ChatGPT+Canva+Hootsuite yhdessä. Ei kauaksi heitä. Käytännössä riitti, että kirjautui palveluun ja latasi sinne yrityksen logon, siitä se pystyi jo päättelemään yrityksen värimaailmaa pitkälle.

Voit siis yhdistää kyseiseen työkaluun somekanavasi, luoda sisältöjä parin avainsanan turvin ja jaella sisällöt haluamiisi somekanaviin ajastamalla. Suoraan työkalusta. Mahtavaa! Suosittelen katsomaan heidän etusivullaan olevan demovideon tai kokeilemaan itse – ilmainen kokeilujakso oli kolme päivää. Myös heidän YouTube-kanavallaan on paljon käyttöön liittyviä videoita.

Alla näet pari julkaisua, jotka Predis teki Kuululle sen perusteella, että pyysin työkalua analysoimaan meidän brändäys-aiheiset blogikirjoituksemme ensin ja kehittämään niihin perustuvaa brändäys-aiheista sisältöä. En jaksanut tässä vaiheessa ladata palveluun fonttejamme, joten fontit näyttävät eriltä, brändiväri on oikea, ja julkaisut itse asiassa todellakin on napattu blogiemme sisällöistä. Vasemmanpuolimmainen on karusellijulkaisu, jossa on yhdeksän erilaista kuvaa ja lainausta blogistamme, oikeanpuolimmainen on ns. linkkijulkaisu blogiimme. 

Predis.ai sisällöntuotanto

 

Visuaaliset sisällöt

Tekoälytyökaluja voi hyödyntää visuaalisen markkinoinnin suunnittelussa monin tavoin. Esimerkiksi:

  • Logot ja grafiikat: Voit käyttää tekoälytyökaluja luomaan ja muokkaamaan logoja ja grafiikoita verkkosivuillesi, sosiaalisen median tileillesi tai mainosmateriaaleillesi. Voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä generoimaan logoja annettujen kriteerien perusteella, optimoimaan grafiikat eri alustoille ja formaateille, tai muuntamaan kuvia eri tyyleiksi. Voit testata esimerkiksi näitä työkaluja (huom, emme ole itse testanneet näistä kaikkia!)
  • Videot ja animaatiot: Voit käyttää tekoälytyökaluja luomaan ja editoimaan videoita ja animaatioita markkinointikampanjoillesi tai tuote-esittelyillesi. Voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä luomaan videoita tekstistä tai äänestä, lisäämään erikoistehosteita tai filttereitä videoihin, tai luomaan animoituja hahmoja tai maisemia. Muista, että ihmistä tarvitaan viimeistään siinä kohtaa, kun arvioit valmista teosta!
  • Kuvat ja valokuvat: Voit käyttää tekoälytyökaluja parantamaan kuvien ja valokuvien laatua ja vaikuttavuutta. Voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä parantamaan kuvien resoluutiota, väriä tai valaistusta, poistamaan taustoja tai epätoivottuja kohteita kuvista, tai luomaan realistisia kuvia, joita ei ole olemassa.

Kaikki esimerkiksi meidän toimistomme käyttämät ns. normaalit kuvankäsittelytyökalut ovat jo siirtyneet tekoälyaikaan. Canva, jota käyttää takuulla suurin osa markkinointi-ihmisistä, tuottaa jo tekoälypohjaisia kuvia (ja itse asiassa myös tekstiä!). Myös Shutterstock-kuvapankkipalvelusta saat valmiiden kuvien lisäksi tekoälypohjaisia kuvia. Ah, mikä helpotus markkinointihenkilön elämään! 

Alla esimerkkejä Canvan luomista kuvista, kun ensimmäinen pyyntöni oli luoda kuva kuvauksella "using AI tools in marketing and communication". Pyyntöni kehittyi kuvien myötä, mutta en ottanut yhtäkään näistä kuvista blogin kansikuvaksi. Tämän blogin kansikuva (ylimpänä tällä sivulla) on luotu Shutterstockin tekoälyllä käyttäen samaa pyyntöä "using AI tools in marketing and communication". 

Canvan tekoälyn luomia markkinointikuvia

Myös edistyneempiä kuvamuokkaustyökaluja on, ja niistä puhumme erillisessä blogitekstissämme, jonka julkaisemme tällä viikolla.

Epävirallisen tekoälykyselymme tulokset

Kyselyyn vastasi toukokuussa 94 ihmistä ja pääasiassa kysyimme, onko yrityksissä otettu jo tekoäly käyttöön markkinoinnissa.

Tekoälyn käytön riskit ja uhkat

Mahtavaa kyllä, jokainen vastaaja vastasi tähän omin sanoin. Samat teemat toistuivat kuitenkin ja tekoälyn avulla vedin vastaukset tiivistelmäksi, joka on alla:

  1. Sisällön persoonattomuus ja tiedon oikeellisuuden varmistaminen.
  2. Tietoturvaan liittyvät uhkat, työpaikkojen väheneminen, omaperäisyyden väheneminen sisällöissä, uusien ideoiden ja sisältöjen tuottamisen väheneminen.
  3. Tekstin totuudenmukaisuus ja mahdollisuus antaa väärää tietoa.
  4. Virheiden mahdollisuus.
  5. Ymmärrettävyyden puute, samankaltaisuus ja tylsyys.
  6. Sisältöjen samankaltaisuus ja väärinkäyttö.
  7. Faktavirheet ja eettiset kysymykset.
  8. Viestinnän personoinnin puute.
  9. Annetaan liian suuri rooli tekoälylle ja kuvitellaan sen voivan tehdä jo nyt työt ihmisen puolesta.

Listassa korostuvat erityisesti seuraavat huolet:

  • Luotettavuus ja totuudenmukaisuus: Useat vastaukset mainitsevat huolen siitä, että tekoäly ei aina tarjoa oikeaa tai totuudenmukaista tietoa. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että tekoäly ei ymmärrä asiakasta tarpeeksi hyvin tai että sen tarjoama sisältö on geneeristä ja persoonatonta.

  • Tietoturva: Useat vastaukset korostavat tietoturvan merkitystä tekoälyn käytössä. Tekoälyn käyttö voi altistaa yrityksen ja sen asiakkaat tietoturvaongelmille, jos sitä käytetään väärin tai jos sen ohjelmointi ei ole riittävän turvallista.

  • Persoonattomuus ja geneerisyys: Monet vastaukset mainitsevat huolen siitä, että tekoälyllä tuotettu sisältö voi olla liian persoonatonta ja geneeristä. Tämä voi johtaa siihen, että yrityksen viesti ei erotu kilpailijoiden viesteistä tai että se ei resonoi asiakkaiden kanssa.

  • Ihmisen rooli: Useat vastaukset huomauttavat siitä, että tekoälyn käytössä ihmisen rooli on tärkeä. Tekoäly voi tuottaa sisältöä, mutta sen vaatima hienosäätö ja lopullinen viimeistely vaatii ihmisen kädenjälkeä. Lisäksi ihmisen läsnäolo prosessissa voi auttaa varmistamaan, että tekoälyn tuottama sisältö on totuudenmukaista, luotettavaa ja asiakaslähtöistä.

  • Tekijänoikeudet ja plagioiminen: Useat vastaukset mainitsevat huolen siitä, että tekoälyn käyttö voi johtaa tekijänoikeusongelmiin tai plagioimiseen, jos tekoäly ei ymmärrä tekijänoikeuslakeja tai jos sen ohjelmointi ei ole riittävän tarkkaa.

  • Muutokset työpaikoissa: Muutamat vastaukset mainitsevat huolen siitä, että tekoälyn käyttö voi johtaa työpaikkojen vähenemiseen tai että se voi vähentää omaperäisyyttä ja uusien ideoiden tuottamista sisällöissä

Miten markkinoijat voivat valmistautua tekoälyn käyttöönottoon?

Viimeiseksi kysyimme, miten markkinoijien tulisi valmistautua tekoälyn käyttöönottoon. Vastaukset olivat melko kahtiajakaantuneita. Toinen puoli vastasi, ettei hajuakaan tästä seikasta, ja toinen puoli vastasi, että rohkeasti kokeilemalla työkaluja, tämä otetaan haltuun. Ei työkaluja muuten opi käyttämään. Eräs vastaaja kaipasi laajempaa keskustelua aiheesta alalla "Aiheesta pitäisi käydä julkista keskustelua alalla ja tuoda tekoälyn käyttö läpinäkyväksi myös yleisölle".

Ennustamme itse, että pian varmaankin tulee ajankohtaiseksi myös AI:n käytön ohjeistukset yrityksissä. Määritellään missä tilanteissa käyttö on suositeltavaa, ja missä kohtaa sitä ei tule käyttää. Eettiset seikat ovat toki tärkeitä, mutta myös ihan käytännön asiat: yrityssalaisuudet, viestinnälliset asiat jne. En itse esimerkiksi halua, että me viestimme asiakkaille tekoälykielellä. Koko brändimme perustuu helposti lähestyttävyyteen ja mukavuuteen asiantuntijuuden lisäksi, joten olisi hyvin ikävää, jos meiltä alkaisi lähteä asiakkaille robottimaisia tekoälyvastauksia. 

Jatketaanpa aiheesta keskustelua somekanavissamme, tulemme vetämään aiheesta viimeistään syksyllä maksuttoman webinaarin. Viestimme siitä ensimmäisenä uutiskirjeessämme, joten tilaahan se, jotta muistat asian!

Koulutamme tekoälyn käyttöä markkinoinnissa, ja etenkin sisällöntuotannossa. Jos kaipaat konkreettisia vinkkejä tekemiseen, lue lisää tulevasta webinaaristamme!

Lue lisää tekoälykoulutuksistamme

Uusi toimintakehotus

Uusi toimintakehotus

Tekoälyn perjantaipulssi

Tekoälyn mestarikurssi

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä kirjoitukset:

Markkinointisuunnitelma ChatGPT:n avulla

Canvan tekoälyominaisuudet