Ota yhteyttä

Snapchat ja Bitmojit – näin teet oman Bitmojin – Somevinkki 39

19 heinäkuuta 2016

Snapchatiin on mahdollista luoda itsestään oma emoji eli Bitmoji. Se luodaan erillisellä Bitmoji-sovelluksella ja liitetään Snapchatiin. Hahmosta saa yllättävänkin paljon omanäköisen, ja sen käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat. Lue blogista, kuinka Bitmoji tehdään ja liitetään Snapchatiin.

Snapchatiin on mahdollista luoda itsestään sarjakuvamainen ja henkilökohtainen emoji eli Bitmoji. Bitmojin sovelluksella Snapchatin käyttäjät voivat luoda itsestään ilmaiseksi omakuvan, josta voi tehdä yllättävänkin paljon luojansa näköisen. Periaatteessa Bitmoji on siis sinulta näyttävä emoji, jonka käyttömahdollisuudet Snapissa ovat lukemattomat. Ja näitä sinulle näyttäviä Bitmojeita saat paljon ja monia erilaisia, eri tilanteissa olevia.

Kuinka Bitmoji siis luodaan?

1. Lataa Bitmoji-sovellus sovelluskaupasta

Lataa Bitstripsin luoma Bitmoji-sovellus joko Apple Storesta tai Google Playstä. Voit kirjautua sisään sovellukseen joko sähköpostin tai Snapchatin avulla. Jos haluat linkittää sovellukset yhteen näppärästi, kannattaa valita Snapchatilla sisäänkirjautuminen. On hyvä myös tarkistaa etukäteen, että puhelimessasi on käytössä Snapchatin uusin versio.

Huom! Bitmoji pyytää täyttä käyttöoikeutta näppäimistölle, mutta sovellus toimii hyvin ilman käyttöoikeuden sallimistakin.

2. Luo oma Bitmojisi

Valitse ensin sukupuoli ja sitten suosikkityyli sen mukaan, haluatko luoda Bitmojin vai Facebookista tutun Bitstrips-tyylisen omakuvan. Voit muokata Bitmojeita helposti myöhemmin.

Voit muokata Bitmojisi kasvojen muotoa, ihonväriä, hiusten väriä, hiustyyliä, kulmakarvoja sekä paljon muita yksityiskohtia. Kun luot Bitmojiasi, pyyhkäise kasvoja oikelle tai vasemmalle nähdäksesi Bitmojisi eri kulmasta.

Kasvojen ja kropan mallin muokkaamisen jälkeen voit valita Bitmojillesi vaatteet ja asusteita kuten hattuja, silmälasit tai aurinkolasit. Voit myöhemmin muokata Bitmojiasi sovelluksessa ja muutokset päivittyvät Snapchatiin automaattisesti. Erilaisia vaateyhdistelmiä on valtava määrä, joten löydät varmasti Bitmojillesi itsesi kanssa saman tyylin – ja voit vaihtaa Bitmojisi vaatteet päivittäin vastaamaan omiasi. Pääset muokkaamaan Bitmojiasi joko suoraan Bitmoji-sovelluksesta tai klikkaamalla Snapchatin oman tilin asetuksista kohtaa Bitmoji ja ”Vaihda asua” tai ”Muokkaa Bitmojia”.

3. Linkitä Bitmojisi Snapchat-tiliisi

Kun Bitmojisi on mieleinen, klikkaa oikeasta yläkulmasta valmis. Seuraavaksi voit linkittää Bitmojisi Snapchatiin. Klikkaa ”hyväksy ja linkitä”, ja jatkossa löydät oman Bitmojisi Snapchatissä samasta paikasta tarrojen kanssa.

4. Käytä Bitmojeja snäpeissä

Voit lisätä useampia Bitmoneja samaan snäppiin, ihan niin kuin tarrojakin. Jos ystävälläsikin on oma Bitmoji, voit automaattisesti snäppäillä hänelle teistä kahdesta yhteisiä Bitmojeita eli Friendmojeita. Nämä yhteiset Friendmojit näkyvät teille vain teidän yksityisissä snäpeissänne.

Bitmoji on oiva työkalu tehdä viestinnästä henkilökohtaista ja omantyylistä. Koska Bitmojeita saat niin paljon, voit pelkästään vaikka keskustella niiden kautta. Ihan varmasti Bitmojit tuovat Snapchatiin lisää persoonallisuutta ja paljon uudenlaista hauskuutta. Kokeile vaikka!

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!

Ota yhteyttä