Ota yhteyttä

Lisää seuraajia Snapchatissa helposti – Somevinkki 12

28 helmikuuta 2016

Miten Snapchatissa saa seuraajia? Snapchatissa on monenlaisia mahdollisuuksia jakaa oma käyttäjäprofiili muissa kanavissa. Toiminnot helpottavat käyttäjien ohjaamista Snapchat-profiiliin ja madaltaa kynnystä seurata muita käyttäjiä Snapchatissa. Lue seuraajien lisäämisestä somevinkissä!

Snapchat ilmoitti hiljattain, että palveluun lisätään mahdollisuus jakaa oma käyttäjäprofiili linkin kautta ulkoisissa kanavissa. Tämänkertainen somevinkki paljastaa enemmän Snäpin uudistuksesta ja opastaa ominaisuuksien käyttöönotossa.

Brändejä ja yrityksiä hyödyttäviä ominaisuuksia

Snapchatin vaikeus varsinkin brändeille on ollut se, että sisältö on vaikea löytää. Snäpissä ei ole ollut mahdollista jakaa omaa profiiliaan muihin kanaviin, jolloin ainoa tapa löytää joku tietty profiili on etsiä se nimellä hakukentän kautta. Hakukenttä ei kuitenkaan ole kovin edistyksellinen, joten vaaditaan usein jonkin verran salapoliisityötä, ennen kuin haluttu käyttäjä löytyy.

Snäpit katoavat 24 tunnin kuluttua julkaisusta, ja tavoitteelliset käyttäjät toki toivovat, että mahdollisimman moni näkisi sisällöt ennen kuin ne katoavat bittiavaruuteen. Lyhytikäisyys aiheuttaa siis epäilyksiä sisällöntuotannon kannattavuudesta.

Snapchat-profiilin etsiminen ja löytäminen on helppoa

Snapchat on selvästi tiedostanut tarpeen sisällön löytämisen helpottamiseen, sillä uudistukset koskevat nimenomaan linkittämistä ulkopuolisiin kanaviin. Nyt on mahdollista jakaa oma profiili esim. Instan profiilin sivusto-kohdassa, jolloin seuraajat voivat helposti siirtyä suoraan profiiliin ilman monimutkaista hakuprosessia.

Kun painat kuvanottonäkymän yläreunassa näkyvää profiilikuvaa, saat näkyviin valikon, josta valitaan Add friends ja sen jälkeen Share username. Tästä pääsee kopioimaan oman käyttäjäprofiililinkin, jonka voi helposti jakaa eri kanavissa. Käytännössä linkki näyttää kopioitaessa tältä:

https://www.snapchat.com/add/kuulufi

Sisällön jakaminen Snapchatin ulkopuolelle

Toinen uudistus toteutti saman idean isommassa mittakaavassa Snapchatin mediapartnereille, jotka käyttäjät voivat löytää Snäpin Discover-osuudesta.

Partnerit voivat jakaa linkin suoraan Snapchat-sisältöönsä esimerkiksi Twitterissä. Kun käyttäjä klikkaa linkkiä, aukeaa ikkuna, jonka kautta voi avata Snapchat-sovelluksen. Jos linkkiä klikkaa tietokoneelta, avautuu ruutuun näkymä brändin Snap-koodista, jonka voi skannata puhelimella (Snapchatia ei voi käyttää pöytäkoneella).

Uudistus helpottaa huomattavasti käyttäjien ohjaamista Snapchat-profiiliin. Helppous madaltaa kynnystä seurata muita käyttäjiä Snapchatissa, mikä taas tuo enemmän yleisöä profiilin sisällöille! Nyt vain jakamaan linkkejä!

Kiinnostaako yhteistyö Kuulun kanssa? Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä!

Ota yhteyttä

Lähde: Social Media Today: How Snapchat’s Evolving, One Small Update at a Time (and Why You Need to Pay Attention)