Ota yhteyttä

Somevinkki 4: Vinkit Twitter-markkinointiin

7 tammikuuta 2016

Twitter on jatkuvassa muutoksessa. Twitter on oiva väline verkostoitumiseen ja asiantuntijamyyntiin. Miten otat Twitter-markkinoinnin tehokkaasti haltuun?

Twitter on jatkuvassa muutoksessa: kaikki mainostyypit ovat kaikkien ulottuvilla ja visuaalisen sisällön merkitys on kasvanut. Kuulun tämänkertainen somevinkki keskittyy Twitter-markkinoinnin tehokkaaseen haltuunottoon.

Näin toimii tehokas Twitter-markkinointi

 1. Pidä Twitter-profiilisi ajan tasalla. Profiili on mahdollisuutesi tehdä hyvä ensivaikutelma. Jotkut käyttäjät päättävät profiilisi perusteella, seuraavatko sinua vai eivät.
 2. Varmista, että profiilissasi on linkki www-sivuillesi tai blogiisi . Monet haluavat tarkistaa, mitä teet, ennen kuin alkavat seurata sinua. Jos linkki on pitkä, lyhennä se esimerkiksi Bitlyllä . Bitlyllä näet myös analytiikkaa siitä, kuinka moni ja mistä, on linkkejäsi klikannut.
 3. Mieti twiitteihin sopivat blogiotsikot . Se mikä toimii blogissasi, ei välttämättä toimi Twitterissä. Voit hyvin vaihtaa blogisi otsikon paremmin Twitterissä toimivaksi; blogissa otsikko voi pysyä entisellään.
 4. Sekoita joukkoon visuaalisia twiittejä . Lisää GIFejä ja kuvia twiitteihisi, varsinkin jos asiasi kaipaa rinnalle visuaalista selitystä tai tehostusta.
 5. Laita twiitteihin hashtagit , mutta muista myös kohtuus. Vaihtele myös hashtagien paikkaa välillä ennen linkkiä ja välillä linkin jälkeen.
 6. Ajasta twiittisi etukäteen esimerkiksi Hootsuitella , Bufferilla tai TweetDeckillä . Buffer-ohjelmassa voit valita automaattiajastuksen, joka optimoi twiiteillesi parhaan julkaisuajan.
 7. Vaikka nykyisten seuraajien viihdyttäminen on tärkeää, sinun pitää myös keskittyä keräämään uusia seuraajia ja laajentamaan verkostoasi.
 8. Keskity tiettyyn yleisöön. Etsi niche-käyttäjiä ja osallistu ryhmäkeskusteluihin.
 9. Mainitse twiitteissäsi sellaisia käyttäjiä, joita uskot yleisösi kiinnostavan. Pidä kuitenkin
  huoli, ettei se vaikuta spämmäykseltä.
 10. Yritä sitoutua ihmisten kanssa twiittien julkaisemisen lisäksi. Suhteita ei synny, ellet aktiivisesti keskustele ihmisten kanssa.

Lähde: Social Media Today – 10 Tips for Amazing Marketing on Twitter

Kuulu kouluttaa, lue koulutustarjouksemme ja katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!

Pyydä koulutustarjous